Nem tudok belépni a facebookba, nem fogadja el a jelszavam. Az email fiókom megszűnt, így új jelszót sem tudok kérni. (beszélgetés)
6. zena01
2023. dec. 6. 12:01
Mindent kipróbáltam, de nem tudok új jelszót kérni, mert még a régi email címemmel regisztráltam. A fiókom több mint 10 éves, nem akarnám elveszíteni a tartalmát.
5. krisztikrisz (válaszként erre: 1. - Zena01)
2023. dec. 4. 18:15
4. f8c32ccd19
2023. dec. 4. 15:15
A bejelentkező oldalon görgess lefelé, alul vannak apró betűk: a "Súgó" feliratra kattintva, megjelenik a Súgóközpont: "Segítségre van szükséged a bejelentkezéshez?"
Próbáld ki hátha segítenek Neked.
3. Ancsika4
2023. dec. 4. 15:13
A kódot kérd a telefonodra!Küldik,nekem is így küldték!
2. de16c8f9e6 (válaszként erre: 1. - Zena01)
2023. dec. 4. 15:01
Ezért kérnek telefonszámot is. ;)
1. zena01
2023. dec. 4. 14:57
Több mint 10 éves facebook fiókomat nem akarom elveszíteni.
További ajánlott fórumok:
- Elfelejtettem a freemail jelszavam. Másik e-mail címet hogy kell csinálni?
- Ha valaki tudja a netes felhasználónevem, jelszavam, akkor bárhonnan beléphet az én kontómra?
- Elfelejtettem a facebook jelszavamat, kértem újat már legalább 5x és nem érkezik meg az email címemre! Ilyenkor mivan?
- A Facebookra nem tudok visszamenni, mert a jelszavamat nem fogadja el. Új jelszót kérni nem tudok, mert az e-mail címem megszűnt.Mit tegyekí
- Hogy lehet az, hogy 2 gépünk közül csak az egyiken tudok a nevemmel, jelszavammal belépni egy oldalra?
- Hogyan tudnék belépni a Freemail fiókomba, ha elfelejtettem a jelszavam és jelszó emlékeztetőm sincsen?