Elfelejtettem a freemail jelszavam. Másik e-mail címet hogy kell csinálni? (tudásbázis kérdés)
Regisztrációra kell rámenni!
Pl. felmész a www.freemail.hu vagy www.gmail.com oldalra és ott lesz valahol, hogy regisztráció! Onnatól menni fog.
Ezt ki mondta hogy ezért ne legyen ??
Ezt egy szóval se mondtam csak szerintem ez felesleges hülyeség hogy a freemail csak olyan jelszót fogad el amit ő közepesnek gondol.
Én nem a sajátjára gondoltam hanem arrahogy ha valaki 1 másik ember címét fel akarja igazán nyomni az fel is fogja...
A szakik erre mondják azt hogy a tűzfal a gépen is max csak lassítja a jóembert.
Úgyhogy addig nem is szoktam körbeküldeni az új mailcímemet. Megvárom mig eszembejut a régi, kitörlöm az újat és okés a dolog. Persze ez akkor játszható el ha nincs sürgős levelezésed.
Én egyébként már váltottam bankkártyát amiatt, hogy elfelejtettem a kódom. Amint megjött az új, eszembejutott :( Elötte soha..
Na már tudom többek között mért kapok viszketést a freemailtől és mért nem használom :D
Kipróbáltam tényleg megszabják hogy közepes erősségű legyen. Már amit ők közepesnek gondolnak.... a hotmail az enyémet közepesnek veszi ugyanezt elpróbáltam a freemailnél gyengének vette :D
Szóval a topik nyitónak tudom javasolni az index levelezőjét vagy a hotmail.com-ot (com a vége de magyar,)
elo van irva egy minimalis jelszobonyolultsag, nem adhatsz meg akarmilyet (konnyen megjegyezhetot), es igy mar fentall megint az elfelejtes veszelye.
en mar szivtam meg ugy pankkartyaval hogy az anno amikor meg kartya csere mellett csereltek a pint is akkor az uj pin 1 szam kivetelevel ugyanaz volt mint a regi plusz ossze voltak keverve. ritkan hasznaltam a kartyam es elfelejtettem az ujat es nem birtam rajonni sehogy sem. probalgattam az automatanal a kombinaciokat de ugye egyszerre csak 2-xer lehet probalkozni 3-dikra benyeli. par kort mentem aztan vegul lecsereltettem...
Nem kell holmi hajmeresztő jelszót kitalálni.
Aki igazán nagyon fel akarja törni az fel is fogja :)
Olyat találj ki amit megjegyzel.
Én ilyenkor ezt vagy kihagyom vagy marhaságot írok be :)
ezért írtam ha nem csinált emlékeztetőt vagy ara se emlékszik annyí annak az imélnek
bár én tuti nem vesződnék vele hamarabb regelek újjat minthogy kitotojázzam a jelsót.
Regisztálsz 1 új imélcímet és annyí. :)
Minden imél szolgáltatónál ugyan az kitöltöed a reglapot és használhatod a posta fiókod.
További ajánlott fórumok:
- Hogy kell freemail címet csinálni? Segít valaki?
- Elfelejtettem a Freemail jelszavam, mit tehetek?
- Iphone app ID jelszavam elfelejtettem
- SOS!!! Elfelejtettem napi zárást csinálni pénteken.
- Facebookon elfelejtettem a jelszavam, reseteltem, de nem kapok mailt tőlük. Mit tegyek?
- Hogyan tudnék belépni a Freemail fiókomba, ha elfelejtettem a jelszavam és jelszó emlékeztetőm sincsen?