Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Elfelejtettem a facebook jelszavamat, kértem újat már legalább 5x és nem érkezik meg az email címemre! Ilyenkor mivan? fórum
Elfelejtettem a facebook jelszavamat, kértem újat már legalább 5x és nem érkezik meg az email címemre! Ilyenkor mivan? (tudásbázis)
Mert a kérdésük ilyenkor nem az, hogy hová küldjék, hanem azt kérdezgetik, hogy a te fiókod-e, vagy sem, lényegében a kérdéseik arra terjednek ki, hogy ne tudjál belépni... ÉN is így voltam...
tegnap csináltam uj face fiokot,abban viszont még csak beérkező-piszkozat és-elküldött mappák voltak. megnéztem a beállításokban,benyomtam h a közösségi oldalakról kapott értesítéseket,közösségi mappába mentse.. de semmi.
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.