Facebook profilomon belül meg tudom nézni mi a jelszavam? (tudásbázis)
Amugy ha neked jo...
En ugyem logok a fb-on mar regota, talan azert mondtam hulyeseget .
Neha nem sajnalom, hogy egy azonositashoz a halott orrganyam bugyogo meretet is bekerik.
Nevetseges, ha igaz, hogy FB enyit and a viztonsagrs.
Akkor gratulalok a rendszerednek, beallitasaidnak. Az en jelszavaimat sehol nem tudod szetbarmolni akkor sem, ha a kezedbe adom feloldott telefonom, laptopom.
Nekem jelszoval vedett a laptopom, pont azert, mert ha evente 1-2-3-4- szer utaztatom, nem fogok arra gondolni, hogy levedjem. Aki mas hasznalja, tudja a jelszot.
Es pin kodot hasznalok a kepernyo feloldasra is. Mar csak azert is, mert olyan szaraz tud lenni a borom, hogy par tablet meg azt sem erzeki a kepernyon, hogy megnyontam. Egyszer probaltam az ujjlenyonatot beallitani,de nem tudta beolvasni.
Es nem a keszulek hibaja. A rendorsegi rendszeren sem tudtak bescanelni. Kaptam kezkremet, es varrunk.... es varrunk.... Es a caapnala bedugtam a kezem. Utana mukodott.
De ez egy nem biztonsagos rendszer. Ujjlenyonatot konnyebb lopni, mint pin kodot.
Sajnalatos, ha igaz, hogy fb-on barki szorakozjat egy megtalalt profillal, de nem hiszem el, hogy ennyire visszaleptek.
Nem. ahogy jelszo, pinkod valyoztatashoz minden telefon, e-mail rendszer is Ker megerositest, ha be is vagy jelentkezve, a fb-nak is van ilyen biztonsagi rendszere, hogy pl. ne tudjuk veled valaki kicseszni, ha eppen lezaratlanul hozzafert.
Ha elfelejtetted milen cimre regisztraltal, azt meg tudod nezni a profilodnal.
Sziasztok,
Facebooknak illetve a messengernek, meg lehet tudni úgy a jelszavát, hogy be vagyok lépve? Írja azt valahol?
Köszönöm
Nem vagyok nagy facebookozó:)
További ajánlott fórumok:
- Elfelejtettem a facebook jelszavamat, kértem újat már legalább 5x és nem érkezik meg az email címemre! Ilyenkor mivan?
- Ha úgy változtatom meg Facebookon a jelszavam, hogy más bent van a fiókomban, akkor ő utána be fog tudni lépni legközelebb is?
- Nem tudok felmenni a facebookra, ugyanis nem fogadja el a jelszavam! Fordult már elő valakivel ilyen?
- A Facebookra nem tudok visszamenni, mert a jelszavamat nem fogadja el. Új jelszót kérni nem tudok, mert az e-mail címem megszűnt.Mit tegyekí
- Nem tudok belépni a facebookba, nem fogadja el a jelszavam. Az email fiókom megszűnt, így új jelszót sem tudok kérni.
- Megváltoztattam a jelszavam Facebook-on, egyből kiléptetett, és mikor be akartam lépni, nem engedte. Miért nem?