Facebook-on szeretném visszaállítani a régi jelszavam! De azt írj ki, h ezt a jelszót nem használhatom? Miért van ez? (tudásbázis kérdés)
csináld újra.
menj rá h elfelejtetted a jelszavad.
add meg az email címed (Enter your email or phone number)
majd keresés..
ha megtalálta a fiókod,alatt a reset password.
utána ott lesz egy kis rublika a kódnak,amit kiküldenek.
ha szerencséd van hamar küldik.
nyiss meg 1 teljesen új oldalt,az email-nek (ezt ahova a kódot beírod majd,ne zárd be)
megnyitod az email-t,amit írtak és abban lesz az elején egy kacifántos kód. ezt szépen beírod abba a rublikába,amit nem zártál be.ha elfogadta,kiírja h add meg az új jelszót (2x) ennyi.
ne teljenek el órák,h megváltoztasd mert akkor le fog járni a kód.érvénytelen lesz.
Megváltoztattam a jelszavam erre nem enged be.. kértem elfelejtett jelszót az e-mail.re megkapom a kódot beírom erre azt irja ki hogy nincs visszaállító jelszó.
segiitséééég !!!
esetleg akkor az email címeddel kezd. ha állítottál be annó biztonsági kérdést és még emlékszel is a válaszra akkor szerencséd van.próba cseresznye.
Az utolsó hozzászóló írta,h privátot írt a facebook-nak. ez nem tudom,h a te esetedben megoldás e?! nem volt még ilyen velem ezért nem tudom,hogy arról az email címről kell e írni nekik amivel regisztrálátál a f.-ra. ha nem feltétlenűl kell arról,akkor is kell valami bizonyíték nekik,h tényleg te vagy az!
Ha ez nem jönne össze akkor új fiokot kellene csinálnod.
Én írtam nekik egy privát levelet és kértem egy jelszót,mert a link amiket küldtek mindig érvénytelen volt.
Több hét is eltelt,de küldtek egy jelszót és miután beléptem azonnal megváltoztattam.
ha elfelejtetted az új jelszavad,akkor kérj az email címedre egy új jelszót "elfelejtettem a jelszavam" ,amivel be tudsz lépni. ha ez megvan akkor már a fiokodban is át tudod állítani amire szeretnéd.
nekem az volt vele a bajom,hogy hiába kértem újat,egyszerűen a mai napig sem kaptam meg azokat a leveleket.
nem tudom :S
nem hülyeség!
minden más jelszót elment,de a régit nem engedi! :( mit lehet ez ellen tenni??
Több eset lehetséges, de arra gyanakszom, hogy talán kilesték vagy feltörték a jelszavadat?
:s
További ajánlott fórumok:
- Ti mit csinálnátok, ha kétes üzeneteket találnátok a párotok Facebook-ján?
- Mi használható visszér ellen?
- Tablet, mire használható?
- Kislány hány éves korától használhat tampont?
- Mi használható a zoknik összefogására mosáskor?
- Megváltoztattam a jelszavam Facebook-on, egyből kiléptetett, és mikor be akartam lépni, nem engedte. Miért nem?