Mi használható a zoknik összefogására mosáskor? (tudásbázis kérdés)
Én sem használok semmit, de bizti kellene. Először is, én is 5 emberre mosok, amit itt valaki jól ki is számolt. Szóval rengeteg zokni:(
Én mosás után teregetés közben párosítok, egymás mellé rakom őket, úgy csipeszelem a száríróra.
A csipeszes megoldás jobb lenne, valószínú kipróbálom.
Nekem is elöltöltős gépem van, és egyszer előfordult, hogy a zokni párja eltűnt. Kerestük nem lett meg, pedig tudtam a gépbe tettem.
Na kb. 1 hó múlva elromlott a gép, nem szivattyúzta ki a vizet. Jött a szerelő, és a vízelvezelő csővéből előkerült a fél pár zokni:)
Azóta is jó a gép.
Nem gondolná az ember, hogy ez ennyi embernek okoz problmát!
Én mindenesetre utálnám a büdös zoknikat egyenként tapogatni!
Egyszerűbb teregetésnél egy kis helyet hagyni a már kiterített darab mellett és ha a párja a kezembe kerül, már tehetem is az üresen hagyott helyre. Nem is beszélve róla, hogy amíg én a nagyobb darabokat teregetem, addig a kisebbek a gyerek feladatköréhez tartoznak!
Közben lehet beszélgetni!!!
Én is teregetés előtt párosítom.
A gépem felültöltős,tehát nem kell attól félnem,hogy a dob mellé megy.
(és így legalább már a tiszta és illatos zoknikat kell fogdosni:))))))
A fehérneműket én körszáríton szárítom.
A zoknicsipesz nagyon jó dolog:))
nekem olyan van, amikek a végén akasztó van.
Igy rögtön lehet teregetni is:))))))
Párban van , könnyű teregetni és mindenki rögtön megtalálja a sajátját, mert mindenkié más színű:))))))))
a két össztartozó zoknit egymásra teszem, összehajtom őket együtt és a az egyikük "lyukas" azaz nyitott végét megfogva, azt áthúzom a másikon is, is tuti egybe marad a mosáskor
nem kell ide csipesz, meg semmi se
Kedves Forumozók!
Számos topikot, fórumot találtam az utóbbi időben, ahol konkrétan keresik a zoknicsipeszt, illetve a megoldást az elkallódó, elcserélt zoknikra.
Szeretnék eloszlatni néhány tévhitet és reagálni pár megjegyzésre:
A zoknicsipesz kiválóan használható elöltöltős mosógépen bármilyen mosózsák nélkül is hiszen pont erre lett kifejlesztve. Ahhoz hogy rendesen összefogja a zoknikat megfelelően kell felhelyezni arra. A zoknicsipesz használatának lényege, hogy amikor valaki megvásárolja, az összes zoknijára egyszerre fel kell tennie. Ezután csak arról a zokniról kell levenni, amelyik éppen a lábunkon van, majd mielőtt a zoknit a szennyesbe dobnánk egy mozdulattal visszahelyezzük a csipeszt a zoknira. Így kerül a mosógépbe, majd a szárítóra és végül a fiókba. A különböző színek segítségével pedig minden családtag könnyedén megtalálhatja a saját zokniját. Minden szkeptikusnak ajánlom, hogy egyszer legalább próbálja ki és meglátja mennyivel könnyebb lesz a teregetés. Mindemellett a gyermekeket is játszva megtaníthatjuk vele a rend szeretetére.
Üdvözlettel: Rádi Róbert a gyártó cég kereskedelmi igazgatója
radir@jantar.hu
Semmit!
Szárítás előtt párosítok és úgy teregetem ki.
Lehet ilyet rendelni a quelletől. 490-be kerül 30 db. Szerintem nagyon hasznos, főleg, ha sok zoknit fogyaszt a család.
Nálunk nagyon bevállt!