Mi a csudát adjunk anyósnak szülinapjára? (tudásbázis)
Legalább volt nyeremény a sorsjegyen?:)
Jól megoldottad, és klassz, hogy anyósod is jól reagálta le!:)
teljes siker volt:)
tettem bele egy sorsjegyet,na,az volt a legjobb:)
párom megjegyezte h ezt így vetted,egybe????mondom ja,persze virágostúl nem?(beletettem azt is a csomagolásba:D)
szvl siker volt:)
Megjöttem:-)
Na kérem,vettem tortát,nem diab.mert keveset ehet ,nem vészes cukros...kap rá gyertyát mert a nagyobbikom aki 3 éves azt mondta reggel h azt vigyünk:-)
Vettem egy halom ddiab.nasit,egy cserepes növényt ,átlátszó csomagolót,masnit:-)
Tudjátok,bírom anyósom,csak nehéz eset...eddig mindig épp kellett neki vmi,muffin sütő,kerti hinta stb...idén nem...
Az h virágot vigyen a fia,hagyjuk!az egész az ő feladata lenne,és ma reggel zúdította rám,mert ïgy könnyebb neki:-) azért szeretem ám:-D
Nem dől össze a világ h most nem kap semmi maradandót!tudom h ez is jó lesz,imád nassolni:-)
Amúfy férjem mindig pénzt kap h vegyen amit akar,én meg egy bonbont immár 6 éve mindig ugyanazt!-kicsit unalmas,és hányingerem van tőle:-D ők ilyenek,a fiukat szeretem és ez a lényeg:-)
Köszi mindenkinek:-)
Alapvetően egyet értünk.
Csak itt azért van egy elég szűk időkorlát is...:)
Ettől még nem várhatod el, hogy mindenki ilyen tökéletes legyen.
Tudod hányszor fordult elő, hogy vett valaki valamit, amiről azt gondolta, hogy az ajándékozott örülni fog neki, vagy használni tudja, de aki kapta, még csak egy fél mosolyt se erőltetett magára?? És ezzel még jól meg is bántotta azt, akitől kapta...
Nekem azt tanították, hogy ha adnak, fogadd el és köszönd meg.
Nem lehet minden ismerősöd gondolatolvasó...
Azért arra kíváncsi lennék, hogy te 10-ből hányszor találod el TÉNYLEGESEN az ajándékokat, amit adsz...
Cukorbeteg ember nem ihat szeszt.
Ha a kedvenc illatát veszed valakinek akkor jó, de ha azt ami Neked tetszik, vagy éppen akciós már nem annyira nyerő számomra. Én hiába kapok parfümöt, kozmetikumot nem tudok annyira örülni neki, mint egy szál virágnak, hiszen annyira sem tisztelnek meg, hogy utána nézzenek mit szeretek. Tusfürdő, sampon vagy egyéb tisztálkodószerek meg olyan személytelenek,mintha arra utalnának, fürödj többet :DD
én vennék valami parfümöt... nálunk bírják a mamák, ha illatot kapnak :) és a gyerekek is imádják, jól eljátzsnak az üres üvegekkel :D
apropó! üres üvegek: szeszt!
Kérdés, eddig mit és milyen értékben vettetek neki ajándékot.
Mivel cukros, én egy ajándékcsomagot ajánlanék, amit te készítesz el különféle diabetikus termékekből. Veszel egy üvegtányért, amire rápakolsz diabetikus lekvárt, csokit, egyéb dolgokat. Lehet kapni átlátszó csomagolópapírt, amibe belecsomagolod, egy szép masnival átkötöd. Ehhez jöhet még egy csokor virág.
Köszönöm a sok ötletet,marad sztem a sok nasi...
Vágott virágot párom szavazta le,pedig sdztem az egy tortával lenne a legjobb:-)
További ajánlott fórumok:
- Ott lehet-e a fiam szülinapján?
- Mit vegyek az egy éves kisfiamnak szülinapjára?
- Segítsetek! Most lesz a férjem 30. szülinapja decemberben. Emlékezetessé akarom tenni. A buli már meg van szervezve, de mit adjak neki?
- Adj tippet, meglepetést szeretnék a férjem szülinapjára!
- Ti mit vennétek egy 2 évesnek szülinapjára? ruhán kivül
- Mit vegyek anyósomnak 50. szülinapjára (max 7-8000ft)?