Adj tippet, meglepetést szeretnék a férjem szülinapjára! (beszélgetés)
Pesten laksz, hogy már te is patkányozol? D
Amúgy jó ötleteid vannak, lehet ezeket majd viszonozni;pl. szülinapodon arra ébredsz, hogy pókokkal lesz tele a paplanod. Kacagnál?
Jajj, de vicces!:(
A gyermeknek mi lesz a meglepetés szülinapján?
Ugye most csak viccelsz? Amennyiben komoly a kérdés, én azt mondhatom, hogy nem vagyunk egyformák.
Én speciel utálom a meglepetéseket.
Nálunk a születésnap egy buli, ahova meghívjuk a barátainkat, családtagok jönnek maguktól, készítek finomságokat, vagy az udvaron sütögetünk, és jól érezzük magunkat.
Öltözz be te, táncolj, stb.
Így legalább te is megalázod magad.
Barátnőm a férje 50.szülinapjàra egy meglepetésbulit csinált. Egy étteremben voltunk úgy kb 30-an. Ebéd után projektoron lett bevágva egy pár perces videó róla (régi-új képek, vicces megjegyzésekkel, zenével) mindenkinek tetszett. 😊
Aztán tortavàgàs, köszöntés, buli. Jó volt nagyon. Valami hasonlót?
Te jó ég!? Pont ilyen fajta megújulás még nem igazán jutott eszembe, de most, hogy mondod...
Le vagyok maradva.
Ezek szerint te nem örömöt akarsz neki okozni, hanem ki akarod röhögni.
Vagy ami még szomorúbb, hogy ki akarod posztolni valahová, milyen jól "meglepődött".
😂😂😂
Még a végén sírva fakadok!
Beszèlsz összevissza. Azt írtad, hogy vmi nagyon komoly ajándékot adnál neki, amire 10 év múlva is emlékezni fog. Most meg hárítasz.
Vicceset és komolyat akarsz? Mondd neki azt , hogy mástól vagy terhes. Erre tuti emlékezni fog egy életre
További ajánlott fórumok:
- Segítsetek! Most lesz a férjem 30. szülinapja decemberben. Emlékezetessé akarom tenni. A buli már meg van szervezve, de mit adjak neki?
- A férjem szülinapja lesz csütörtökön, milyen ajándékkal lephetném meg? Amire szüksége van, azt már megvette....
- Mit vegyek a férjem 60. szülinapjára?
- Vélemények érdekelnének a férjem 40. szülinapjára szánt ötleteimre
- Javaslatokat kérnék tőletek. Férjem szülinapjáról lenne szó!
- Mivel lepjem meg a férjem 40. szülinapján?