Vélemények érdekelnének a férjem 40. szülinapjára szánt ötleteimre (beszélgetés)
Szia!
Azt hiszem megtaláltam az igazit:) [link]
Már beszéltem is velük, hogy mikor meg hogy lehet majd menni. Egyébként F1. De köszönöm a tippeket! Meg a véleményezést is!
Szia!
Mindenképp az elsőre szavaznék :)
A férjed milyen autósportra van rápörögve? Gyorsulás, drift, rally, offroad, monstertruck, F1 esetleg kitcarok? Találtam ezt az oldalt [link] Szép kis fenevadak vannak szinte minden kategóriában, 60000-ért vagy az alatt :)
Én a 15 perces vezetést néztem, sajnos 70-et nem tudok rászánni...
Itt néztem: [link]
Magában az Ariel vezetés 60 ezer, ha ahhoz hozzámegy még a porsche, akkor 70.
Szerintem (legalábbis én férjemből kiindulva), ez jobban érdekelné, mint, hogy a saját autóval menjen a hungaroringen.:))
Esetleg egy szélcsatorna?
Igaz, az nem vezetéssel kapcsolatos.
A meglepkék.hu oldalon nézted az Ariel Atom tesztvezetést? MErt akkor egy 10 ezressel többért pluszba vezethet egy porschét is.
Én is az elsőre.
A saját autóval a hungaroringen, az nekem nem annyira érdekes.
Halihó!
Személy szerint,az 1.verzióra szavaznék!
+még valamit kitalálnék!
Sziasztok!
Nagyon szeret vezetni a férjem, nem ilyen autómániás, csak szereti a kocsiját. Két ötletem van a 40. szülinapjára, de nem tudok dönteni:
1. Egy Ariel Atom vezetése (ez a 3. leggyorsabb utcai autó a világon, a Kiskunlacházi reptéren lehet tesztvezetni)
2. A saját autónkkal a Hungaroringen menne pár kört autós nyílt napon (kombi Focus, nem tudom mennyire tud a kocsi száguldozni, de talán kipróbálná a határait)
Tudnátok tanácsot adni?
Köszönöm szépen!
További ajánlott fórumok:
- Segítsetek! Most lesz a férjem 30. szülinapja decemberben. Emlékezetessé akarom tenni. A buli már meg van szervezve, de mit adjak neki?
- Adj tippet, meglepetést szeretnék a férjem szülinapjára!
- A férjem szülinapja lesz csütörtökön, milyen ajándékkal lephetném meg? Amire szüksége van, azt már megvette....
- Mit vegyek a férjem 60. szülinapjára?
- Javaslatokat kérnék tőletek. Férjem szülinapjáról lenne szó!
- Mivel lepjem meg a férjem 40. szülinapján?