Mivel lepjem meg a férjem 40. szülinapján? (tudásbázis)
Köszi, aranyos vagy. :-)
Írok privit.
Szia.
Koszonom, nagyon kedves vagy!
Mar megtalaltam elsore is a picture mosaic neven. Es irto jopofa dolog, hogy ilyet lehet igy csinalni es rendelni. Ez tuti ajandek lesz neki...
Mindenkinek nagyon köszi az öteleteket. Mindegyik nagyon jól jött. :-)
Intermezzo: köszi, igen, ezt ismerem és ezt meg is fogom valósítani többek között. :-)
Gigi69: ez is jó ötlet, nem vetem el ezt sem.
ujlany: ez írtó jó dolog lehet, utánanézek, nagyon jó ötlet!!! köszi! Ezt a bigyos weboldalt már én is láttam valamikor, megnézem, köszike!
vberni01: köszi az öteletet, a tortát megfogadom szerintem. A 40- es táblát szerintem az Édesanyjától megkapja, mert mindketten útépítésben dolgoznak műszaki ellenőrökként. :-)
ja, es nem tudom, hogy lehet-e reklamozni, de van egy tokre otletes webaruhaz, BIGYO-kat arulnak (h igy rekeresel, megtalalod.)
tobb humoros dolgot is vettem mar toluk.
az Én párom is motoros. Kapott egy motoros tortát. Illetve drága haverjai szereztek neki egy 40-es sebességkorlátozó táblát, amit láncra fűztek. ( azóta ez körbe jár a baráti társaságban az épp aktuális 40 évesnél van).
Motorosnak ami általában kell: szerszámos láda. Főleg ha a kocsit is szereli. Illetve ha van kedvenc motor márkája, annak megfelelő ruha pl póló vagy vékony pulóver vásárlása vagy készíttetése.
nem tudom mennyit szeretnel raaldozni.
van egy nagyon otletes es meg nem tul elterjedt dolog (felteve, hogy egy ici-picit ertesz a szamitogepekhez)
azt hiszem az a neve, hogy picture mozaik.
feltoltesz egy kepet a ferjedrol, vagy a csaladrol, amit szeretnel, hogy lasson a kepen.
Es feltoltesz tobbsza kepet rolatok, nyaralas, stb.
A program a tobbsza kepet felhasznalva fogja kirajzolni azt a kepet amit te valasztottal. (a ferjedrol vagy a csaladodrol)
Ha messzirol nezitek, csak a teljes kep latszik. Ha viszont kozel mesz hozza, latszanak az apro kepek, amelyek ugye esemenyek az eletetekbol.
Szia!
Fotokonyv? Osszeallithatod a kedvenc fotókat, írhatsz melle gondolatokat mindezt te keszitheted vagyis szerkesztheted könyvbe csomagolva:)
Régóta szeretnek, csak az idom kevés, tudom ajánlani;)
Itt a link ahol a részleteket találod!
Különleges ajándék, ha a Széchenyi Könyvtárból kéred az épp 40 évvel ezelőtti valamelyik naplap (amit szeret, akár megyei újság, akár Népsport, stb.) pédányát, amibe berakathatod az apróhirdetésbe, hogy megszületett Ő....:)
Érdekes lapozgatni az épp aznap valóban megjelent újságot.
Mi Anyuék 40. házassági évfordulójára találtuk ezt ki.
Szeretnek tanacsot kerni, hogy mivel lepjem meg a Ferjemet a 40. szuletesnapjan. Meglepetes bulit nem szeretne, O szeretne megvalogatni, h kivel unnepel. A helyet is egyutt valasztjuk ki. Azt mar kigondoltam, h osszeallitok neki egy videot allokepekbol a szuletesetol mostanaig. Van egy 22 hos kislanyunk, akit termeszetesen imad. A munkajanak el es a csaladjanak. Hobbija a motorozas, de ehhez mindene megvan. Valami maradandot szeretnek.
Szoval, tippeket varok, koszonom!
További ajánlott fórumok:
- Segítsetek! Most lesz a férjem 30. szülinapja decemberben. Emlékezetessé akarom tenni. A buli már meg van szervezve, de mit adjak neki?
- Adj tippet, meglepetést szeretnék a férjem szülinapjára!
- Apák napja - mivel lepjem meg a férjem?
- A férjem szülinapja lesz csütörtökön, milyen ajándékkal lephetném meg? Amire szüksége van, azt már megvette....
- Mivel lepjem meg a férjemet a 30. születésnapján?
- Mivel lepjem meg apukámat szülinapja alkakmából?