Apák napja - mivel lepjem meg a férjem? (beszélgetés)
Jah bocsi:-) Félreérthető volt, mert a június 3 is vasárnapra esett.
Már értem, biztosan eltompult az agyam a gyes alatt:-))))
Természetesen Amerikát utánozva...
Az apák napja egy világi ünnepnap, Magyarországon június harmadik vasárnapján ünneplik. (Vannak, akik – viccesen – május 19-ét, Ivó napját tartják apák napjának.) A 20. század elején kezdték el megtartani az anyák napja párjaként. Az apaságot és a szülői szerepet ünneplik ilyenkor. Ilyenkor emlékeznek az apákra, nagyapákra és a többi férfi elődre. Az apák napját világszerte számos különböző időpontban ünneplik. Ezen a napon általában ajándékot adnak az apáknak, és ilyenkor a család általában együtt van.
Köszi! Majd utánanézek!
Azért várok még ötleteket!!:))
:)
Ez jó ötlet...
Nemrégi kiderült, hogy bizonyos időközönként ki kell mennie külföldre is, akkor csináltattam neki egy A/4-es fotómontázst a közös képeinkkel, hogy magával tudja vinni...
Az a baj, hogy rengeteget dolgozik, így a hétvégi programlehetőségek elég korlátozottak (heti szinten legalább 6-700 km-et vezet, pedig "csak" villamosmérnök") - örül, ha olyankor nem kell kocsiba ülni.
Kikapcsolódni általában számítógépes játékokkal szokott (FIFA, - ezt akartam neki megvenni, de megelőzött). Meg a XX. századi történelem...
Az a baj, hogy még csak kedvenc étele sincs, így nagyon olyan "tárgy" se, amire úgy vágyna.
Könyvet, pólót, bögrét kapott mostanában, azt nem nagyon szeretnék, de neki borzasztó nehéz vásárolni.
20 hozzászólás alig tartalommal...:D
freskó? lányom apja mondjuk nem örült, de ki tudja...;)
Valami közösen készített ajándék jó lenne, szerintem is.
Na szóval én úgy értelmezem, hogy a kisfiad nevében akarsz ajándékozni.
Szerintem csináljatok valami kreatív kézzel készült ajándékot!
HHHű, Jó Fogós kérdés....
Amikor nekem nincs más Ötletem, legyen akármilyen elcsépelt is, a Könyv szokott lenni a megoldás!:-)
További ajánlott fórumok:
- Férjem 5 napja kómában! Mit tehetek, hogyan segitsek neki visszajönni?
- Segítsetek! Most lesz a férjem 30. szülinapja decemberben. Emlékezetessé akarom tenni. A buli már meg van szervezve, de mit adjak neki?
- A férjem szülinapja lesz csütörtökön, milyen ajándékkal lephetném meg? Amire szüksége van, azt már megvette....
- Mivel lepjem meg a férjem 40. szülinapján?
- Mivel lepjem meg a férjemet a 30. születésnapján?
- Mivel lepjem meg apukámat szülinapja alkakmából?