Mivel lepjem meg a férjemet a 30. születésnapján? (beszélgetés)
Lätod megy ez neked,és még te is élvezhetted.
Gratulälok!
A meglepetés egy sümegi hosszú hétvége, világító jégkocka és repülő lámpás lett a kertipartin lett.
Örült mindenki!Persze a torta sem maradhatott el:-)
Az a baj hogy szemtelenül fiatal vagy még:)
Én már csak onnan tudom hogy a gyerekeim otthon vannak hogy viszhangzik a hűtő ha kinyitom az ajtaját.
Az alaptémára visszatérve......szoval nem mi élünk egy fedél alatt az illetővel........sörözni sem voltam vele hogy kifaggathatnám titkos vágyairól.........szóval.......napi szinten kommunikálni kellene......ééés.....
Én meg azt, hogy csak 5 percig ne halljam azt, hogy: Anyaaa, Dorka/Aténa ezt meg ezt csinálta...
:)
Én pont a 30. szülinapján mondtam meg neki, hogy terhes vagyok-előtte két nappal lett pozitív a teszt :)
De látom nálatok ez már késő. Ha első gyerek menjetek el valahová kettesben, mert most hosszú évekig úgysem juttok el sehová édes kettesben, és ha mégis, úgyis a gyerek(ek)en fog járni az eszetek.
Vagy egyszerűen egy ultrahangos képpel csináltass neki pl bögrét. Vagy én annak idején csináltattam neki egy hímzett törölközőt kispapa felirattal
Egy kis nyugalomnak biztos örülne.
Én már évek óta azt kérem.......
További ajánlott fórumok:
- 18 éves lesz a lányom. Mivel lephetném meg születésnapján ami maradandó is lehetne?
- Apák napja - mivel lepjem meg a férjem?
- Nagypapámat 80. születésnapjára mivel lepje meg a család? Valami nem szokvnyosat szeretnénk neki.
- Mivel lepjem meg anyukámat a születésnapján?
- Mivel lepjem meg a férjem 40. szülinapján?
- A nagyim nemsokára ünnepli a 80. születésnapját!! Mivel köszönthetnénk fel?