Mivel lepjem meg apukámat szülinapja alkakmából? (beszélgetés)
Gravírozott karórát vettünk, nagyon megörült neki!
Köszi az ötleteket!
Még nem döntöttem, bár már vészesen közeleg a 23.-a!
Az a gond hogy a hastáncos nőt anyukám nem biztos hogy jó szemmel nézné...
A szokásos ruhanemű, illatszer.
Ezeket csak úgy sorolom, ami épp az eszembe jut: utazó táska, kisrádió, autóba üléshuzat, esernyő, kertesházban laksz, akkor valamilyen kerti szerszám, nézd meg, hogy esetleg mi az, ami már kopott, rossz...stb. hát ennyi így hirtelen.
Ha szereti a sört vagy bármilyen más italt vegyél neki azt és tegyél a tetejére egy cumit
Szeritnem nagyon poénos lenne
Szia! Apukámnak a hétvégén tartottuk az 54. születésnapját, kellemes baráti/családi társasággal. A testvéremnek és nekem nem volt ötletünk. Anyunak jutott eszébe, hogy egy exkolléganője hastáncol...
Hát elhívtuk! :) Apunak (és mindenkinek) leesett az álla! (szó szerint)
Mi sem csináltunk még ilyet... (az én apum is szeret horgászni, és a borokkal is fogalalkozik, de már sok mindene van... így jó ötletnek találtuk...)
A tesómmal felesben fizettük a lány produkcióját... és vettünk még egy szép és finom tortát is az apunak. Igazán jó volt.
Üdv.
Üdv.
Apu október 23.- án lesz 46 éves! :)
Ötleteket, tippeket várok tőletek hogy mivel lephetném meg őt! Hobbija a horgászás, szereti a borokat... de már mindene megvan a pecázáshoz is és névnapjára általában bort szokott kapni mástól is! Szegénynek már elege lehet h mindig ugyan azt kapja! :)
Olyan nehéz a férfiaknak vásárolni!
További ajánlott fórumok:
- Ott lehet-e a fiam szülinapján?
- Mit vegyek az egy éves kisfiamnak szülinapjára?
- Segítsetek! Most lesz a férjem 30. szülinapja decemberben. Emlékezetessé akarom tenni. A buli már meg van szervezve, de mit adjak neki?
- Adj tippet, meglepetést szeretnék a férjem szülinapjára!
- Mi a csudát adjunk anyósnak szülinapjára?
- Mivel lepjem meg a férjem 40. szülinapján?