Ti mit vennétek egy 2 évesnek szülinapjára? ruhán kivül (tudásbázis kérdés)
most arra gondoltunk a párommal, hogy egy kis asztalt fog kapni (keresztszülőktől) két székkel, a nagyiék a sínt veszik a kisvonattal (köszi sajert, tőlünk meg katicás hátizsákot kap.
Köszi mindenkinek az ötletet
Szerintem a világ legrosszabb ajándéka az akkus járművek.
A gyerek csak ül mint basa, és a mozgása annyi hogy nyomja a pedált. Nem mozog, nem fejlődik semmilyen formában. Csak a szülő/nagyszülő pénztárcáját hirdeti a jármű.
A múltkor lejött a játszira egy 3-4 éves egy ilyen jármű-csodával. Leparkolták, és mentek volna játszani. Igen ám, de az irigykedő/kíváncsi csapat nézegette, fogdosta, kipróbálta (volna). Így a nagyi a gyerekkel el se mert menni játszani, mert persze egy ilyen 20-50.000-es jószág nem arra való (kismotorral és futóbicajjal ellentétben) hogy mindenki kipróbálhassa. 5 perc után el is mentek.
Szóval akkus motor helyett műanyag kismotor, tricikli, futóbibikli vagy rendes bicaj, roller, göri - a gyerek korának megfelelően. És mindegyik töredéke az akkus motor árának.
ez csak 100.000 ft akkus autócska... ennyiért az összes felsoroltat meg lehet venni.
Azt elfelejtettem írni, hogy ehhez összerakható fapálya van, és egy mozdony, két vagonnal.
40 valahány darabos Tescos (2690Ft-ért), de én a sallangokat (mint fákat, épületeket jelképező darabjait) eltettem.
Mi is kaptunk ilyen könyvet,de egyszer kétszer tudta csak összerakni, mert mivel nincs hozzá tároló, el is tüntek a darabok. A könyv meg így már nem élvezhető :(
Nekem is jó lenne egy-két tipp kislánynak.
Hangos dolgok nem jók, mert kisbabám is van.
Babakocsi, kis konyha, babák, építők, kirakók vannak...
Én könyvet vennék.Az mindig szép ajándék. Vannak olyan könyvek is például, amik kemény laposak, s mesék vannak bennük a bal oldalon, a jobb oldalon pedig a képek kirakó formájában vannak benne.Ezzel a meseolvasás közben fejleszteni is lehet a kisgyereket. A kirakók négy darabostól a sokdarabosig előfordulnak, tehát lehet igazodni a gyerek korához,ezért gondoltam, hogy ezt is merhetem már ajánlani.
Erről jut eszembe, hogy vannak térbeli kirakós kis fajátékok, ahol kisvonatot, bocit lehet kirakni, hromdimenziós kirakó formájában. Ez is szokott tetszeni a gyerekeknek, s fejleszti is őket. ...
A fiam nemsokára két éves lesz, de a hintába két percnél tovább nem ül meg.
Ami mi veszünk neki Mikukásra/karácsonyra/szülinapra:
autók (dömber, traktor, kukásautó, egy pár darab kisebb autó), képeskönyvek, memóriakártyák, nyomda, építőkocka, fa kirakó.
Amit még vennék neki, de az anyagi keret kimerült:
autópálya, garázs, autós-szőnyeg, gyurma formákkal (ehhez még lehet hogy kicsi, nem tudom), rajztábla (műanyag, amit egy pálcikával lehet letörölni, műanyag, spec. "tollal" lehet rá írni, a nevét nem tudom), még több építőkocka, állatfarm, tűzoltó/rendőrségi/mentő-autó, útépítő-készlet.
Egy nagyobb motort meg majd a nyuszi hoz neki :-).
- autópálya,
- mesekönyv, a kedvenc mesehősével
- fa kirakó
Legalábbis az én kisebbik fiam ezeket kapta két éves szülinapjára.
További ajánlott fórumok:
- Ott lehet-e a fiam szülinapján?
- Mit vegyek az egy éves kisfiamnak szülinapjára?
- Segítsetek! Most lesz a férjem 30. szülinapja decemberben. Emlékezetessé akarom tenni. A buli már meg van szervezve, de mit adjak neki?
- Adj tippet, meglepetést szeretnék a férjem szülinapjára!
- Mi a csudát adjunk anyósnak szülinapjára?
- Milyen ajándékot vinnél egy 6-7 évesnek a szülinapjára?