Mézescsók recept

Elkészítési idő 20 perc

A Mézescsók hozzávalói:
500g liszt
250g cukor
3 egész tojás
4 kanál olvasztott méz
késhegynyi szódabikarbóna
reszelt citromhéj


A Mézescsók elkészítési módja:
Az anyagokat összegyúrjuk, apró golyókat formálunk belőlük. A tepsüt vajazzuk ki és lisztezzük be. A golyókat rakjuk a tepsibe, hagyjunk küztük elegendő távolságot, mert megnőnek. Kenjük meg a tetejét tojással. Díszíthetjük mandulával vagy dióval ízlés szerint. Előmelegített sütőbe helyezzük és 160 fokon kb 25 percig sütjük. Másnapra megpuhul. Nagyon kiadós sütemény.


Kategória: Sütemények, édességek receptjei


A mézescsók elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook