Mézes oldalas szabadban (6 személyre) recept


2 kg oldalas
1 dl akácméz
2 evőkanál citromlé
1 evőkanál curry
1 teáskanál Cayenne bors
só
A Mézes oldalas szabadban (6 személyre) elkészítési módja:
Az oldalast vágjuk kb. 6 centiméteres darabokra. Forraljunk sós vizet, és főzzük benne 10-15 percig az oldalasdarabkákat. Utána szűrjük le, és hagyjuk kihűlni. Eközben keverjük össze a mézet, a citromlevet, a curry-t és a Cayenne borsot. Ezzel a keverékkel kenjük be a húsdarabokat, majd tegyük fel dülni a grill rácsára. Sütés közben folyamatosan kenegessük a curry-s mézzel.
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: nefis, 2006. aug. 24. 13:16
A mézes oldalas szabadban (6 személyre) elkészítési módja és hozzávalói.