Mexikói csirkécske recept
60 perc
A Mexikói csirkécske hozzávalói:
csirkecomb kicsontozva(vagy bármilyen más hús)
hagyma karikákra szeletelve
liszt(lehet teljeskiörlésű is)
chili paprikapor
bors
só
étolaj
kukoricakonzerv
tejföl
A Mexikói csirkécske elkészítési módja:
A húst kicsontozod, besózod. A lisztbe belekevered a paprikaport és a borsot, majd beleforgatod a húsokat. A lisztes hús mindkét oldalát kevés felhevített olajon megpirítod. A tepsibe(lehet jénai is)leteszed az elősütött húsokat, majd rászórod a hagymakarikákat, rá a kukoricát, és leöntöd a tejföllel. Sütőbe teszed,és 180-200 fokon pirosra sütöd a tetejét.
Nagyon finom! Ha csípős, akkor mégjobb! :)
Mennyiséget nem írok, mert mindenki annyi húst tesz bele, amennyit kb megbírnak enni.
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: Nívea, 2008. okt. 31. 09:57
A mexikói csirkécske elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.