Főoldal » Receptek » Nassok, sós finomságok receptjei » "Mexicana" (Mexikói palacsinta) recept

"Mexicana" (Mexikói palacsinta) recept

A "Mexicana" (Mexikói palacsinta) hozzávalói:
20 darab sós (kukoricalisztbõl sütött) palacsinta
20 dkg fõtt szárnyashús
10 dkg póré
10 dkg paradicsom
10 dkg kukorica
2 dkg vaj
fél citrom leve
1 csomó metélõhagyma

bors
chili.


A "Mexicana" (Mexikói palacsinta) elkészítési módja:
Egy serpenyõben vajat olvasztok, abban megpárolom a kakrikákra vágott pórét, a kukoricát, az apróra vagdalt húst, az apróra vágott paradicsomot. Megszórom sóval, borssal, azróra vágott snidlinggel és megöntözöm citromlével. A palacsintákat ezzel a töltelékkel töltöm meg, feltekerem és egy kivajazott tuzálló formába teszem. 10 percre betolom a forró sütõbe. Forrón tálalom.


Kategória: Nassok, sós finomságok receptjei


A "mexicana" (mexikói palacsinta) elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook