"Mexicana" (Mexikói palacsinta) recept
A "Mexicana" (Mexikói palacsinta) hozzávalói:20 darab sós (kukoricalisztbõl sütött) palacsinta
20 dkg fõtt szárnyashús
10 dkg póré
10 dkg paradicsom
10 dkg kukorica
2 dkg vaj
fél citrom leve
1 csomó metélõhagyma
só
bors
chili.
A "Mexicana" (Mexikói palacsinta) elkészítési módja:
Egy serpenyõben vajat olvasztok, abban megpárolom a kakrikákra vágott pórét, a kukoricát, az apróra vagdalt húst, az apróra vágott paradicsomot. Megszórom sóval, borssal, azróra vágott snidlinggel és megöntözöm citromlével. A palacsintákat ezzel a töltelékkel töltöm meg, feltekerem és egy kivajazott tuzálló formába teszem. 10 percre betolom a forró sütõbe. Forrón tálalom.
Kategória: Nassok, sós finomságok receptjei
A receptet beküldte: Rekus, 2006. jún. 2. 10:21
A "mexicana" (mexikói palacsinta) elkészítési módja és hozzávalói.