Indonéz palacsinta recept
Az Indonéz palacsinta hozzávalói:sós palacsinta
alma
fõtt csirkehús
fejes káposzta
hagyma
vaj
só
bors
currypor
és a panírozáshoz valók.
Az Indonéz palacsinta elkészítési módja:
A csirkét sós vízben megfõzzük, kicsontozzuk, apróra vágjuk. A finomra vágott hagymát vajban megfonnyasztjuk ráteszünk vékonyra szeletelt káposztát, megpároljuk és a végén kicsit lepirítjuk. Apróra vágott almát teszünk hozzá, sózzuk, borsozzuk, összekeverjük a hússal és a palacsintákba töltjük.Panírozzuk és kirántjuk.Tartármártással tálaljuk.
Kategória: Nassok, sós finomságok receptjei
A receptet beküldte: Rekus, 2006. jún. 2. 10:19
Az indonéz palacsinta elkészítési módja és hozzávalói.