Főoldal » Receptek » Nassok, sós finomságok receptjei » Indonéz palacsinta recept

Indonéz palacsinta recept

Az Indonéz palacsinta hozzávalói:
sós palacsinta
alma
fõtt csirkehús
fejes káposzta
hagyma
vaj

bors
currypor
és a panírozáshoz valók.


Az Indonéz palacsinta elkészítési módja:
A csirkét sós vízben megfõzzük, kicsontozzuk, apróra vágjuk. A finomra vágott hagymát vajban megfonnyasztjuk ráteszünk vékonyra szeletelt káposztát, megpároljuk és a végén kicsit lepirítjuk. Apróra vágott almát teszünk hozzá, sózzuk, borsozzuk, összekeverjük a hússal és a palacsintákba töltjük.Panírozzuk és kirántjuk.Tartármártással tálaljuk.


Kategória: Nassok, sós finomságok receptjei


Az indonéz palacsinta elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook