Menyasszonyos tippek, ötletek, akinek számít a pénz (beszélgetés)
Na, még egyszet! :)
persze, ezeket tisztítják rendesen...
utána számoltam délután: napernyővel, fülbelvalóval, nyakékkel, kesztyűvel, harisnyakötővel, cipővel együtt kijött minden 50e ft-ból...
szerintem sem lehet a kölcsönzőket általánosítani....nekem még soha nem volt olyan tapasztalatom,hogy sárga,szürke akármilyen folt lett volna rajta....
A szalagavatómon a keringőnél is ugye hófehér ruhában voltam....és tényleg fehér volt,nem volt rajta semmi folt...és azt se én hordtam először....
én sem szeretnék egyébként ruhát varratni,mert utána már úgysem tudom használni,elrakni sem akarom,gyönyörű ruhákat itt nálunk kölcsönözni. Régen a koszorúslányruhával voltam úgy, hogy csak saját kell,mert nem akarom fölvenni azt ami már volt valakin,aztán rájöttem,hogy tök gáz már a harmadik esküvőn ugyanazt felvenni (eddig 13-szor voltam koszorúslány),ezért inkább kerestem egy megbízható,tiszta szép szalont ahol elfogadhatóak az árak és onnan kölcsönöztem utána.
Mára megyek,holnap még talán jövök de nem biztos,mert pakolnom kell nyaralásraaaaaa. juppppi
Egyébként az 56.os hozzászólásban leírt tippek jók, köszi! :)
Én végigjártam a körúti szalonokat (Erzsébet & Teréz krt.) és gyakorlatilag a következő márkák - különböző évjáratú - ruháival vannak tele:
www.maggiesottero.com
www.cosmobella.it/
www.demetriosbride.com/
www.splasposa.com/
www.eddyk.com/
www.radiosa.it/
www.divinasposaamericas.com
www.hervemariage.com
Szerintem jó, ha a honlapokon tájékozódsz, mindenképpen ad egy támpontot. Ha van már egy konkrét elképzelésed, a szalonok tulajdonosai is jobban tudnak segíteni a megfelelő ruha megtalálásában.
További ajánlott fórumok:
- Létezik még olyan magyar nő, akinek párválasztáskor nem az számít elsősorban, hogy minél jobb súlyban legyen a férfi?
- TB ügyintéző tanfolyamra jelentkeztem. Van valakinek információja, mire lehet számítani felvételinél?
- Mellműtétem lesz és nagyon félek. Van, akinek már volt? Mire számítsak?
- Ha megjön 1-3 napig csak feküdni tudok hányingerem van, gyenge vagyok és szabit kell kérnem mindig. Valakinek hasonló? Tippek?
- Ha nincs valakinek világítása a biciklire, akkor mennyi büntetésre számíthat?
- Csütörtökön visszér műtét vár rám epidurális érzéstelenítéssel akinek van tapasztalata kérem írjon, mire számíthatok?