Mensi előtt 2 nappal pár csepp barnázás (beszélgetés)
Sziasztok! ma reggel teszteltem mensi előtt két nappal,és pozitív :) nagyon halvány ugyhogyegyenlőre nem élem bele magam :) feltettem a képeim közé aki szeretné megnézheti,remélem képen is átjön azért valamenyire nem adja ugy át mint élőben :( :)
szerintetek is pozi? :)
Számtalan oka lehet: hormonváltozás, terhesség, ciszta, meg fog jönni és most kivételesen ilyen előjele van, szex közbeni belső sérülés stb stb stb.
Azt tényleg senki nem tudja megmondani, hogy terhes vagy e. Ilyenkor még orvos se (max a labor), hiszen még meg sem kellett volna jönnie. Van, akinél ez terhességet jelent, másnál meg nem.
Én pl mindig szoktam barnázni, mielőtt megjön. Aztán volt olyan időszak, amikor ez nem jelentkezett...aztán megint. A szervezeted is változhat.
Persze kívánom a legjobbakat! :)
nekem sem volt semmi régen aztán mostanában nem mindig de van ilyen mielőtt megjön,változik az ember és vele együtt minden.
de hátha baba lesz,majd azért írj pár nap múlva hogyan alakul a helyzeted :)
További ajánlott fórumok:
- Mensi előtt 5 nappal lehetnek terhességi tünetek?
- Mensi előtt vagyok 1 nappal, a méhszáj fenn van kemény és picit nyitva. Lehetek terhes?
- Méhszáj helyzete 5 nappal mensi előtt milyen?
- Teherbe eshet mensi előtt egy nappal?
- Mitől lehet mensi előtt 8 nappal görcsölgetés, hasfájás, mensi előtti tünetek?
- Mensi előtt és mensi után barnázás