Méhszáj helyzete 5 nappal mensi előtt milyen? (tudásbázis)
Miért ne nyúlkálhatna be? Ne mondd nekem, hogy a saját megmosott ujjával nagyobb bajt okoz, mint a párja a nyálas ujjaival (tudjuk, az nem ugyan az, mert nem nyúl be teljesen, vagy mittudomén miért más), vagy a nő ujjánál valószínűleg nagyobb tagjával…
Vagy aki tul van a peteérésen, következő mensi utánig nem szexelhet…? Hosszú lesz a terhesség…
Mi lenne, ha a kiosztásra késztető frusztrációdat máshol vezetnéd le?
Mindenkinek saját dolga, hogy mennyire akarja ismerni a teste működését, jelzéseit!
Mi lenne, ha türelemmel kivárnád azt az 5 napot és nem kotorásznál magadban.
Nem igaz, hogy nem lehet kibírni azt a pár napot!
Bizony ám! ;)
4 nap!
Furi, hogy semmi pms tünetem nincs, ami eddig mindig volt. A legfeltűnőbb, hogy a szénhidrátfüggésem elmúlt, de ez lehet, hogy egy szelén-jód étrendkiegészítőtől…
Jah, és képes voltam bőgni egy vígjátékon… :D
Csináltam korai tesztet, de negatív lett.
Pedig pontosan ugyanott matat mindkét nem.🙂
A kérdésre válaszolva: ezt nem lehet így megmondani. Mindenkinek máshogy működik a teste, sokaknak magasan van a msz a mensi alatt is. Hány napod van a nemvártig?
Ezt nevezem hasznos kommentnek! :D
Jó, majd mondom a férjemnek is, hogy ne játsszon ott az ujjával, amikor összebújunk...
Agyrém!
Sziasztok!
A méhszájam magasan van (szinte el sem érem), és teljesen hátra van fordulva?
Ez utalhat terhességre?
További ajánlott fórumok:
- Mensi előtt 5 nappal lehetnek terhességi tünetek?
- Mensi után 2 nappal a teszt nega lett, csináljak még egy tesztet pár nap múlva, vagy kizárható a terhesség?
- Mensi után egy-két nappal teherbe lehet esni?
- Mensi előtt vagyok 1 nappal, a méhszáj fenn van kemény és picit nyitva. Lehetek terhes?
- Én azt hallottam hoy mensi uán 2-3 nappal könnyen teherbe lehet esni mert a méhszáj még nyitva van.Igaz?
- Mensi előtt 2 nappal pár csepp barnázás