Mensi előtt vagyok 1 nappal, a méhszáj fenn van kemény és picit nyitva. Lehetek terhes? (tudásbázis)
Uh, most láttam mit írtál másik fórumon.
Én lehet elmennék azárt másik dokihoz is, mielőtt lombikozni indulok.
felteszem a hőm az adatlapomra. (a mostanit is, illetve az előző havival való összevetést is)
nemtom, bezavarja-e...többen mást írnak.
drukkolok neked!
A hőd, hogy áll, fenn van még? Azóta teszteltél?
Az utró bezavarja a ciklust?
Mi szeptember óta, de eddig semmi.
nem, nem jött meg még mindig...(15. dpo)
de gondolom, az utrótól.
reálisan november óta próbálkozunk, illetve a január kimaradt.
Bocs, csak most látom, hogy írtál.
Mi a helyzet azóta, megjött?
Nekem sajna ma reggelre. Bár nálam várható votl, mert pár napja elkezdett leesni a hőm.
Megnéztem a tesztet, ez szetem csak szelelmcsík. Szóval csak a csík helye látszik, mert igazából átlátszó és nem rózsaszínes.
Mióta próbálkoztok?
az a baj, h ma a 2. csík alig-alig látszott csak (még a tegnapinál is kevésbé), és már nem is látom...lehet, h csak beleképzeltem...:(
a tegnapit lefotóztam, felteszem...
A halvány csík is csík!
Sztem babás vagy! :D
De 2 napont ismételd meg a tesztet, erősödnie kell a csíknak.
Én már a halványak is örülnék!
Fénykép a tesztről?
van itt még vki?
nekem fent van a méhszájam (alig érem el), és kemény, tegnap is, ma is. ma vagyok a 26. napon, és az eddigi ciklusaim alapján holnaputánra nem várom...
eddig van két nagyon-nagyon halvány 2. csíkos tesztem, de a 2. (a mai) tényleg csak akkor észrevehető, ha nagyon koncentrálok...
szerintetek...?
Ja, értem, szóval bizakodsz! :-)
szorítok!
További ajánlott fórumok:
- 28hetes terhes vagyok, a második babát várom. A külső méhszáj 1 ujjnyira nyitva van. Ez nagy baj?
- Én azt hallottam hoy mensi uán 2-3 nappal könnyen teherbe lehet esni mert a méhszáj még nyitva van.Igaz?
- Méhlepény a belső méhszájat eléri.14 hetes vagyok
- Mit jelent az, h még igen hátul van a méhszáj? 38 hetes terhes vagyok.
- Méhszáj fagyasztás előtt vagyok. Hogy csinálják? Fájdalmas? Maradjak otthon utána vagy mehetek dolgozni? Minden érdekel ezzel kapcsolatban.
- Milyen a méhszáj állapota korai terhességnél? 4 hetes lehetek...