28hetes terhes vagyok, a második babát várom. A külső méhszáj 1 ujjnyira nyitva van. Ez nagy baj? (tudásbázis)
Nekem is ez volt. 2 nappal "túlhordtam" :)
Csak nagyon könnyen szültem. :)
Hello!
Nekem is 18 hetese volt nyitva ennyire a méhszájam.
Nem gond csak vigyázz magadra!Nekem a doki azt tanácsolta,hogy kevesebbet éljünk házas életet.
Én is hasonló helyzetben voltam,csak nálam a külső 2 ujjra a belső 1 ujjra volt nyitva 23 hetesen.Csak pihenj,pihenj,amennyit csak tudsz,és ne emelgess.
Egészséget kívánok a babához,és persze kitartást! :)
28hetes vagyok és ma derült ki,hogy 2110!Rendesen le is cseszett a nőgyógyászom,hogy több pihenés!!!
Ha a legutolsó is 1-es akkor már elfolyik a magzatviz?azért rendesen rámhozta a frászt!
A 2.-nál pont így volt nálam is. Bjnak nem baj, én kihúztam a 40 hetet, de azért ne emelgesd a nagyobbat és próbálj többet pihenni. Pláne ha érzed hogy keményedik a pocak.
A 40. héten már lépcsőzgettem-finoman persze, -hogy beinduljon már valami:-)
Kicsit jobban figyelj magadra!
amig a belső nincs nyitva,nincs baj!:)
Nekem is előbb volt nyitva a külső méhszájam és túlhordtam 3 nappal mind a kettőt :)
Meg én azt olvastam valahol aki nem először szül annak hamarabb kinyílik a külső de nem kell megijedni ez természetes!
Úgyhogy ne idegeskedj!! :)
További ajánlott fórumok:
- ~~~dupla szólánc~~~ két szót kell írni, az ELSŐT az utolsó befejező betűjével a MÁSODIKAT az első utolsójával
- Szólánc - Az utolsó szó második betűjével írj értelmes szavakat
- Három betűs szavak/lehet rövidítés is/a második betű abc-ben
- Mondat játék - Az első mondat második szavával kezdj új mondatot
- Jelent-e valamit, ha 36 hetesen a külső és belső méhszáj is nyitva van két ujjnyira?
- Első terhességnél 31. héten 2222-es méhszáj. 6hét kórházba.Mekkora a valószínűsége, hogy a második terhességnél nem lesz ilyen probléma?