Mennyire gyakori a mellnövekedés fogamzásgátló tablettától? (beszélgetés)
Igen, ebben igazat adok neked.
Tényleg elgondolkodtató a változás.
A másik: mostanában sokkal több a meddő nő, mint régen.
Emiatt is okolható a fogamzásgátló, mert a vizelettel bekerül a csatornákba a sok hormon, amiket nem lehet onnan eltávolítani, tehát bekerülnek az ivóvízbe.
Akkor én az "átlag északi nőkhöz" tartozom:)
Ezekszerint kevés a remény, nőni magától meg már nem fog:)
Es hat az is hogy , van olyan egyen aki nagyon erzekeny mindenre es reagal a teste(sokszor nem ugy ahogy , az orvos azt elvarna...)aztan a masik ember hatalmas adag akarmire sem tul sokat reagal ?
Egyebkent mint laikus , maskepp nem tudja az ember magyarazni az eszaki nö "hirtelen!?" kapott nöiesseget ? (mint a fogamzasgatlok hirtelen terjedesevel!)Mert 30-evvel ezelött az atlag eszaki nö kinezete sovany es lapos volt !(minden oldalrol.)Akkoriban meg Magyarorszagon 18-evesnek kellett hogy , legyel hogy , kiirja az orvos ! Itt viszont kiirtak 13-eveseknek is.
Elég sok alacsony hormontartalmú tabletta van már, persze azt nem mondom, hogy nincs semmilyen hatásuk.
Nekem hormonkészítményeket kell szednem,sokszor lórugás adagokat, de a melleim mérete nem nő.
Sajnos... :)
Annyira hogy , amikor en idejöttem eszakra az eszaki nö alltalanossagban lapos mellu volt ! (több mint 30-eve.)A mai korosztaly alltalaban megvan aldva mellekkel.
Persze abban az idöben kevesebb volt a fogamzasgatlok szama es egyik masik nagyon erös volt ! Pl teljessen szörtelen nök kiszörösödtek az arcukon,az egesz testukön.... amit nem lehetett korigalni , hiaba hagyta abba az adott szemely a tabletta hasznalatat -:(
További ajánlott fórumok:
- Tudtok mondani olyan fogamzásgátló tablettát ami nem 8 ezer forintba kerül és nem hizok tőle?
- Ki milyen fogamzásgátló tablettát szed, ami jó is?
- Hány éves korban kezdtél fogamzásgátló tablettát szedni?
- Lindynette fogamzásgátló tablettát elkezdjem-e szedni, vagy ne? Meghízok-e vagy ez már a múlté, a hízás a tablettától?
- Elfelejtettem bevenni 4 napi fogamzásgátló tablettát...
- Ha kihagyok egy nap fogamzásgátló tablettát az baj?