15évesen Anteovint 24éves voltam mikor abbahagytam és egy évig nem jött meg utána, sajna hormonokat kellett szednem ez miatt. Azóta sem bírok a sulyommal.
Én csak a két gyerekem születése után kezdtem el, kb 26 éves voltam. Regulonnal kezdtem, aztán Yadint kaptam később (másik orvos).
Volt, hogy kihagytam 1-1 évet (először nagyon pórul jártam, mert tele lett ragyával a fejem) és egy másik probléma miatt abbahagytam kb 1,5 éve. Most már nem kell szednem, a harmadik császár után elkötöttek.
16 évesen Anteovint kezdtem szedni, aztán Cilest, utána meg Diane35. Aztán évekig semmit,majd Tri-regolt. Most is Tri-regolt szedek. Semmilyen mellékhatása nincs, szerencsére.:)
20 évesen, nagyon súlyos egészségügyi okok miatt. Ez akkor még az Infecundin volt, amit aztán lecseréltek Bisecurinra. A Biserunt meg én cseréltem le spirálra. A spirált meg semmire...
17 évesen kezdtem Novynette-el, majd Cilest (de azt bevonták a forgalomból) és végul Yasminelle-t. De már kb. 4 hónapja nem szedek semmit. Kúpot használok és bevállt. Én jobban érzem magam mióta nem szedek semmit.
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.