Mennyire fáj a tetoválás? (tudásbázis)
gumi-nyuszi:))
Szemhéjamat tetováltattam.Inkább égetett,mint fájt,de ahhoz képest,hogy a véres bőrt nyüstölte nem volt vészes.A menstruációs fájdalom sokkal rosszabb:))
szia.nekem a bokám felett van és amikor elkezdte a csillagokat láttam ,de kb 4 perc után szerintem elzsibbadt vagy nem tudom ,mert simán tudtam beszélgetni közben.
azt nem mondom ,h nem éreztem,mert a satír is fájt ,de ki lehet bírni.nekem a gyógyulás macerásabb volt.
nekem a vállamon van, nem fájt, olyan mint ha egy tűvel karmolásztak volna :) na jó, mikor színeztek az kicsit kellemetlen volt. a sminktetoválást ugyanúgy csinálják csak más a festék, nekem olyan volt az első tetkóm de nem kopott ki :/
bokára, lábfejre szerintem fájhat, elég érzékeny terület, de ez attól is függ, hogy mennyire bírod a fájdalmat.
hello:)
nekem a derekamon van, szép nagy. tizenvalahány évesen csináltattam...nem bántam meg, bár ahogy érek, újra már nem ugranék bele:) nekem nem fájt "annyira" egész addig, mig az oldalszalonnáimnál nem csnálta a satirt.ott megszenvedtünk:( utána még 2x fél év után újra lett töltve,igy nem fakult ki:)nem érzéstelenitett. ha abból indulok ki, hogy a gyantázás is a bokánál fáj legjobban (nálam), akkor sztem jobban megviselhet, mint a derekadon, ahol vastagabb a bőr.
szerintem sem fáj :-)
Egyedül a sminktetkó ami fájt (szemem alatti fekete csik) de ki lehet birni
Szia,
Nekem egyáltalán nem fájt pedig közvetlenül a bokám felett van.
Reggel kitaláltam, hogy ma megcsináltatom amit hónapok óta szeretnék és este egy tetoválással mentem haza :D
nekem a popsimon van egy tappancs. nem kontur, tele van a forma. Az elsö par perc kellemetlen volt, aztan hozza szokik az ember.
Epillaltal mar? Na pont olyan.
Ha csonotot er, en ugy tudom, hogy az tenyleg faj. (gerinc, boka, csipöcsont stb.)
Amugy a pasim folyton a tappancsomat harapdalja, na az jobban faj, mint a tetovalas :))))
Húúúúúúúúúha, jót kérdeztél...az a baj ezzel, hogy egyénfüggő. Van ismerősöm, aki végig azt hajtogatta, hogy csikis neki. Én konkrétan mindegyiknél majd' be.....
Nekem van négy. A lábszáramon kezdtem, boka felett kezdődik. Na ott érzékeny eléggé, az első fél órában fájt, aztán ahogy haladtak egyre feljebb, elzsibbadt. A hasamat, amikor először csinálták, végigbőgtem. Amikor négy év elteltével folytattam a mintát, iszonyatosan fájt, de már nem bömböltem. Zsibbadt, égett, mint a fene. A derekamon szintén nagyon fájt, égető érzés volt és eszében sem volt zsibbadni...
A karomon lévő pedig percekig fájt, aztán zsibbadás.
Az igazsághoz hozzátartozik, hogy én nagyon rosszul tűröm a fájdalmat, a legkisebbtől is rosszul vagyok, a tűtől rettegek, szóval....ha én kibírtam, akkor mindenki!!!!!!
Lábfejről sajnos nem tudok beszámolni, nagyon szeretnék én is oda egyet, már a minta is megvan évek óta, de a félelem visszatart. Ott azért elég neccesnek tartom....
ááá, csak tűvel böködik be a tintát a bőröd alá :)
egyéni érzékenységtől függ...ha szültél már akkor ahhoz képest semmi :) gondolj arra, de ha nagyon tartasz tőle akkor kérj lidokainos zselét, érzéstelenít :) de a sminktetkónál nem tudom jó-e, olyanom nincs és lidokaint sem kéretem, mert érzékeny vagyok rá :)
További ajánlott fórumok:
- Augusztusban megyek első tetoválásom csináltatni, boka fölé, külső vádli, mennyire fájdalmas?
- 5 hetes tetoválás viszket, ez mennyire normális?
- Mennyire fáj mellen a tetoválás?
- Mik a tapasztalatok a szemöldök tetoválásról? Kinek mennyire fájt? Írjátok le a tapasztalatokat!
- Tarkóra mennyire fáj egy tetoválás?
- Van valakinek a lábfején ill. bokáján (oldalt a forgónál) tetoválása? Ha igen mennyire fájt? :) Thx!