Mik a tapasztalatok a szemöldök tetoválásról? Kinek mennyire fájt? Írjátok le a tapasztalatokat! (tudásbázis)
Sziasztok!
Szerintem is érdemes tattoo szalonba megkérdezni vállalnak e sminket is.
A barátnőmnek is csak azután jutott eszébe, hogy megcsináltatta a szemöldökét kozmetikusnál.Igaz ott is mindennel elégedett volt, és nagyon szép lett neki, kicsit drágálta a 40-et, a tattooba kevesebbet mondtak neki.
Én decemberben csináltattam kozmetikai tetoválást.
15.000 volt 3 hónapon belüli korrekció benne van.
Egyáltalán nem fáj!!
Szerintem nyugodtan vágj bele,fájni nem igazán fáj!
Azt nem tudom,hogy a szemhéj tetkó mennyire tartós,mondjuk 18 év az szép:),de a szemöldöknél azok a tapasztalatok,hogy hamar kikopik.Bár lehet Te a szerencsésebbek közé tartozol:)
Én valamikor sok (18) évvel ezelőtt csináltattam meg a szempillám tövét (alul-felül) nagyon fájt, de még ma is megvan, csak kicsit elterült (kiszélesedett)
Jó lenne a szemöldökömet is megcsináltatni, csak még vacillálok :)
Persze,én is ott csináltattam,miután a kozmetikai sz@rt sem ért.
Nem kell félni,hogy elrontják,s utána már nem tudsz mit csinálni,mert nem jön ki,hisz nagyon precizen megrajzolják,kimérik,Te megnézed,hogy tetszik-e,s csak utána állnak neki
Szia!
Ami már soha nem kopik ki!Tudod,mint a test tetkók
Szia!
Csináltass eredetit,az a tuti:)!
Szia!:)
A sima tetkó jobb,én próbáltam a kozmetikait is ,de semmit nem ér.Van,hogy be sem veszi a bőröd,ha mégis hamar ki is kopik,nem éri meg!
Van eredetiben millió féle barna,ki kell választani a színt
Nem csúnya,akkor furi mikor elkezd lepotyogni a varr,ez 1-2 hét és rendbe jön.
Mindenképp barnát csináltass,de vmi natúr színt válassz,mert a csokinak vöröses hatása van.Az egyik ismimnek előszr lila lett,de átmentek rajta mégegyszer,s rendbe is hozták.Ez azért a saját pigmentektől is függ.
Nekem annó az eredetit 12000-ért csinálták,ebbe szükség esetén többszöri korrekció is bele tartozott
A kozmetikai drágább volt,de fele olyan hatásos
De egy tetováltszemöldöknek nem feltétlen kell hangsúlyosnak lenni.Az enyémen sokszor észresem veszik,hogy az,hisz mokka színere csinálták,van rajta szőr és teljesen természetes a hatása.
Számat is megcsináltattam annó többször is,az tényleg nem kellemes:/
Nekem a szemöldököm még nem volt tetoválva, mert nem illik az arcberendezésemhez a hangsúlyos szemöldök. Viszont a szemem alul-felül és a szám már többször is.
A szemet meg sem éreztem, a szám viszont borzalmas volt, ilyen fájdalmat nem kívánok senkinek.
Én azt gondolom, hogy a szemöldök nem fájhat.
Szia!:)
Én már vagy 8 éve csináltattam,elsőnek kozmetikait,de nem vette be a bőröm,így elmentem egy pasihoz,aki eredetit csinált,ez tuti lett!
Nem fáj,inkább fura érzés.Csak bátran:)
További ajánlott fórumok:
- Veszprém megyében a szemöldök tetoválás mennyibe kerül és ajánlanátok olyat, aki olcsón csinálná?
- Szálas vagy satírozott szemöldöktetoválás legyen?
- Katasztrofális szemöldök tetoválás
- Fájdalmas a szemöldök tetoválás?
- Szemöldök tetoválás
- Szép, szálazott szemöldök tetoválást ki csinál Pesten? Kit ajánlanátok?