Tarkóra mennyire fáj egy tetoválás? (beszélgetés)
Szia!
Köszönöm én is imádom mind a kettőt :D
A tarkórésznél elég érzékeny volt viszont fájni (nekem) csak a B betű kidolgozásánál fájt... De amúgy kibírható és megéri... Nekem meg :D
Nekem a bordáimon van, így melltartó vonalba és most meg a tarkómon! A bordámon latin írás a tarkómon angyalszárnyak! :D
Már nagyon régen akartam és most úgy jöttek össze a dolgaim, hogy meg tudtam valósítani és nagyon örülök neki :D És szerintem csudiszép (L)
Hát annyira nem! Ismerős is 10 körül vállalta volna el akkor meg inkább bemegyek a szalonba! Úgyis ismerem a faszit:D
Az első tetkómnak úgy nagyon aprópója nincs, egyszerűen csak imádom :D
A mostani viszont nagyon fontos ás kb 3-4 éve tervezgetem :D
sztem szalonfüggő! A szalonban meg kell fizetni a bérleti díjat, meg a rezsit is! Szóval a jobb helyeken lévő szalonban tuti drágább :)
Én spec egy 8szor 8-as tetkót akarok fekete fehérben. 5-10 körül! ez munkaórától is függ sztem :)
jah és a színes drágább ...:S
Ha már itt tartunk... mennyibe szokott fájni egy jobb minőségű, kisebb méretű de részletes tetkó?
(Fekete-fehér, saját minta)
vagy ez nagyon szalonfüggő?
Szia!
Én úgy tudom a lábfej a legfájdalmasabb!
Nekem nem fájt, pedig több, mint 2 órás volt, viszont amikor lefújta fertőtlenítővel, azt hittem menten sírva fakadok! Csak az fájt! Úgy van a bordámnál, hogy pontosan a melltartó vonala alatt! Így könnyebb elképzelni :D
Mondjuk nem szalonba csináltattam, hanem ismerőssel :D
Viszont a mostani nagyon sokat jelent és azt csak szalonba, sehol máshol... :D
További ajánlott fórumok:
- Mennyire fáj a tetoválás?
- Augusztusban megyek első tetoválásom csináltatni, boka fölé, külső vádli, mennyire fájdalmas?
- 5 hetes tetoválás viszket, ez mennyire normális?
- Mennyire fáj mellen a tetoválás?
- Mik a tapasztalatok a szemöldök tetoválásról? Kinek mennyire fájt? Írjátok le a tapasztalatokat!
- Van valakinek a lábfején ill. bokáján (oldalt a forgónál) tetoválása? Ha igen mennyire fájt? :) Thx!