Melyik weboldalon, vagy programmal lehet ahol pl. babafürdetős képből visszatükröződőt csinálni? (tudásbázis kérdés)
9. juhaszcsalad3 (válaszként erre: 8. - Hoxa)
2008. ápr. 9. 12:41
KÖSZÖNÖM HOXA!!!!EZ AZ!!!!NEM IS KELL TÖBB VÁLASZ!ERRE VOLTAM KÍVÁNCSI!Most akkor ez a kérdés fenn marad?Lehet töröltetni vagy valami?Köszi mégegyszer!!!
8. Hoxa
2008. ápr. 9. 09:47
Pitypang adatlapján a kép innen van:
Ha látsz egy ilyen képet, akkor általában ha rákattintasz, akkor odaugrik a weboldalra, ahol készült.
7. Diana80 (válaszként erre: 4. - Juhaszcsalad3)
2008. ápr. 9. 09:25
Szia,
En Pitypang adatlapjan lattam ilyet, bar mar nincs fenn neki. Kerdezd meg ot, biztos segit.
6. csehe
2008. ápr. 9. 09:22
Esetleg fototrix.com?
5. csutkababa
2008. ápr. 9. 08:08
ha van torrent oldalad, akkor letoltheted, csak rakeresel, es kattintas, es ma<r jon is lefele..
2008. ápr. 9. 08:06
Sziasztok!Egy photo maker oldalt keresek,ahol pl. babafürdetős képből visszatükröződőt lehet csinálni!Valamelyik anyuka bemutatkozásában láttam egy ilyen készített képet,de nem tudom hol és kinél!Segítsetek ha lehet!Köszönöm!
3. M_Marcsa
2008. ápr. 9. 08:05
Konkrétabban??
2. 1366d1807f
2008. ápr. 9. 08:05
Milyen oldalt keresel???
2008. ápr. 9. 08:04
Keresek egy oldalt!Segítsetek kérlek!!
További ajánlott fórumok:
- 3 császár és elkötés után egy 4. baba lombik programmal?
- Virtuális fogyásszimulátort melyik weboldalon tudok készíteni?
- Megőrült a gépem, egy ikont se tudok megnyitni, mert azt írja ki, hogy windows nem tudja milyen programmal lehet megnyitni, mit tegyek?
- Beszkennelt fényképekből szeretnék albumot készíteni, és cd-re menteni, milyen programmal, hogyan kezdjek hozzá?
- Mi alapján választod ki a receptet egy főzős weboldalon?
- Hausmeister 3068 mosógépnél miért villog az első két lámpa? Persze a gép sem indul így a kiválasztott programmal.