Megőrült a gépem, egy ikont se tudok megnyitni, mert azt írja ki, hogy windows nem tudja milyen programmal lehet megnyitni, mit tegyek? (tudásbázis kérdés)
Megszületett a megoldás, és annyira,de annyira egyszerű.Leírom, lehet, hogy pont valaki ezt keresi és nem kell idegbajt kapnia, mint nekem 3-4-5 napig.
Tehát:
ASPIRE ONE ZG5 gép esetében az XP-t újraindítás alatt a windows betöltése előtt az ALT+F10 gombok lenyomásával elkezdi újratelepíteni az eredetit.
Figyelem:mindent töröl, így ennek elvégzése előtt le kell menteni minden adatot!!!!
Nagyon örülök, mert most van egy "új" gépem az összes problémám meg megoldódott:o)
én ált. kiírom dvd-re ahogy lehúzom, de elvileg mennie kéne netről is
de nekem nincs laptopom se meg windowsom se :D
hát én nem tudom, netről nem tudod az oprendszert telepíteni (újra)
valami megoldás biztos van :D
látoom semmilyen optikai meghajtó
szóval cukinak cuki, de nem kéne
hívd a microsoft ügyfélszolgálatot :D
Telefonon: (06-1) 2-MSINFO (267-4636)
E-mailben: msinfo@microsoft.hu
Faxon: (06-1) 351-5342
Levélben: 1397 Budapest, Postafiók 548.
persze, hogy próbáltam újraindítani, lefuttattam a vírusirtót, csináltattam vizsgálatot, de harmadik napja szívok vele....
A legnagyobb baj az hogy a gépem egy kicsi aspire one, aminek nincs merevlemez meghajtója, így azt sem tudom, hogy a az xp-t hogy lehet újra telepíteni, mert már azzal is kibékülnék,mert lementettem mindent.?????????????
nem tudok létrehozni és új progit sem tudok telepíteni, mert nem tud önállóan egy programot sem megnyitni.
És ami a vicc: próbáltam rendszer visszaállítást csinálni, mert tuti valami nagy szarvashibát követtem el.Nagy nehezen eljutottam a rendszer visszaállításig ( mert pl a súgó, a rendszer,stb ikonok sem nyílnak meg) és mindenre enged kattintani, csak a rendszer visszállítóra NEM
További ajánlott fórumok:
- Nektek sem megy az iwiw? Tegnap este óta nem tudom megnyitni az iwiw belépő oldalát. Nektek sikerül?
- 3 császár és elkötés után egy 4. baba lombik programmal?
- Milyen programmal tudok megnyitni Word docx file-t?
- Pdf tipusú fájlokat milyen programmal lehet megnyitni?
- WinArc formátumot hogy lehet megnyitni, vagy milyen programmal lehet konvertálni esetleg?
- Tudna valaki abban segíteni, hogy Windows 7 Home otthoni verzión hogy tudnám megnyitni a word fájlt korrektúra nélkül?