Beszkennelt fényképekből szeretnék albumot készíteni, és cd-re menteni, milyen programmal, hogyan kezdjek hozzá? (tudásbázis kérdés)
Köszi mindenkinek a segítséget, nagyon szép lett az album, és a célszemély nagyon meghatódott és persze nagyon örült.
B ú É K mindenkinek!
Kedves matallady :)
Start-progamok-Kellékek-szórakozás-Hangrögzitő
Eg kis ablak megjelenik
Elinditod a ppt-t megnyitod a pps-t
Elinditod as hangrögzitőn a felvétel gonot-piros-
és elinditod a Diavetitést a ppt-ben
Ha vége a Daivetitésnek, tehát a pps lejátszásnak
leállitod a Hangrögzitőt
és mentés akármilyen néven
Ott lesz a wav hang
Azt már bármilyen hangszerkesztó progival lehet szerkeszteni, levágni az elejéröl és a végéröl a szünetet
Csak legyen meg elöször a hang
Kedves Kristóf!Visszajöttem, mert nem sikerült rájönnöm. Próbáltam mikrofon beállítása - hibaüzenet jött rá, hiba keresés- nem tudja beazonosítani.
Megírnád pontosabban, h hogy szedjem ki a zenét?
köszi!
Mit akarsz a címével?
A hangot/zenét kiszeded a pps-böl
T9bbféle lehetőség van
Elinditod a hangfelvevőt, aztán közvetlenül a pps-t, a végén meg megállitod a hanfelvevőt és mented akármi néven a wav hangot
Nagyon köszönöm a segitségeteket, egész jól haladok!
Már egy próbaállományon kísérletezgetek, csak még nem találtam megfelelő zenét. Régebben kaptam egy nagyon szép kör-klipet, Austrialstany_a.pps a címe, nagyon tetszik a zene alatta, de nem tudom címét, és így nem tudom keresni sem. Ez nagyon illene a képsoromhoz. Hogyan, ill. hova tegyem föl ezt a pps-t? - hátha valaki ismeri.
Diavetítés - áttűnés - itt beállíthatod a képváltásokat, ha ugyanazt akarod mindre, akkor: alkalmazás az összes diára. Ha nem, akkor egyenként kell beállítani. Itt találod meg, hogy kattintásra vagy automatikusan váltson, az utóbbinál be kell állítani az időt.
A zene azért nem megy (ill. azért áll meg a bemutató), mert nem úgy állítottad be :( Beszúrod a zenét, aztán: egyéni animáció - ott látod a zenét, időzítés, ezt is indíthatod automatikusan v. kattintásra, és be kell írni a kezdő diaszámot és az utolsó diaszámot is, valamint, hogy van-e ismétlés.
cdburnerxp magyar, letöltöd telepited és kiirod
Jól kezelhető
Köszönöm a segítő szándékokat!
Egy smile-osat sikerült összehozni, meg egész jól elbogarásztam a Pover P-t is, 54 képet szépen összeraktam, egyenként nagyon szépre beállítottam a háttérszineket, a képváltásokat, elmentettem, ennek ellenére legközelebb animáció nélkül jelent meg!!!! Hogy lehet ez?? Kezdhetem újra. :(( A zenét meg egyáltalán nem sikerül alárakni, vagy zene van, és nem lépkednek a képek, vagy nincs zene és halad a képsor. Valamit még mindig nem jól csinálok...
Beszúrás - hang fájlból (wav vagy mp3 formátumú zenét támogat csak a progam)
Ha ez megvan, egy hangszóró jelenik meg a dián. Ezután: Diavetítés - egyéni animáció - itt be tudod állítani, hogyan kezdődjön a zene, mikor legyen vége, állíthatsz a hangerőn, és el tudod rejteni a hangikont, úgy, hogy vetítés közben nem látszik.
Gugli és beirod "powerpoint bemutatók"
kidob rengeteget , elolvasod és próbálgatod
Nehogymár nem menjen kép beszúrása fájlbol
Más is megtanulta, persze gyakorolni kell
Én is kinlódok most egy idegen progival , videó feliratozással
Lassan, de megy
Köszönöm a hozzászólásokat!
A power pointtal próbálkoztam, mert az van a gépemen, de nem sikerül. A beszúrás-fényképalbum szerkesztés - tallózás itt lehetne dia méretűre alakítva beilleszteni a képet - de a jpg.képet nem veszi figyelembe, azt írja ki, h nincs a keresésnek megfelelő elem. Office témák és téma alapján készült dokumentumot akar csatolni, de iylet nem talál. Mit nem csinálok jól? Nézegettem a többi ajánlott programot is, de sajnos nem tudok angolul :(. azért köszönöm mindenkinek, majd próbálkozom.
További ajánlott fórumok:
- Sziasztok!! Szeretnék karácsonyi ajándékként recepteskönyvet készíteni képekkel illusztrálva. Milyen programmal tudnám ezt elkészíteni?
- Hogyan kell videoklipet készíteni fényképekből?
- Budapesten hol érdemes esküvői fényképeket készíteni?
- Milyen programmal tudnék ilyen mozaik-képet készíteni? (kép az adatlapomon)
- Milyen programmal lehet a képekből zenés videót késziteni?
- Milyen programmal lehet, csak egy-egy részletet valamennyi zenéből készíteni?