Melyik a legjobb önbarnitó krém amitöl nem leszek foltos? (tudásbázis)
koszi szepen:) nekemis dove volt az a csillámos.szep volt.de akk lehet tenyleg en vok hulye h nem kenyem szet normalisan:)
Halványul közben nyílván :)) Én általában nem zuhanyzom,csak fürdök,és puha szivaccsal mosdok,nem dörzsölöm nagyon magam.Egy hétig szép barna,utána halványul,de még látszik.Mondjuk a kiinduló szinem sem sötét,azért afrikait nem csinálok magamból :))
Sziasztok!
Pedig én pont a Daveot akartam írni.Nekem tökéletes volt,főleg amiben pici csillám is van.A lényeg,hogy alaposan bele kell maszírozni a bőrbe (gumikesztyűvel jobb,hogy ne a kezed igya be).Ahol vastagabb csík marad ott sötétebb lesz.Nem azonnal kell eredményt várni, először csak halvány, majd 4.nap,vagy alkalommal, egyre szebben sötétedik.
Minden barnítótól sárgás lesz a bőr, nekem eddig ez volt az amitől kevésbé.
Egyedül a nap az amitől nem lehet sárgulni ;).
A luffa kesztyű és arckorong a legjobb radírozó,legalábbis számomra.
De sok bőrradírozós tusfürdő és termék van.
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
ANEW-osat. Ezt ismerem csak tőlük,lehet van jobb is.
te csak 7-10 naponta hasznalod?Nekem surubben kellet.de akk az nagyon jo.kiprobalom majd a dm.es et
Melyik arcradirt használod az Avontól?
A testre valót olyan 7-10 naponta kenem,az arcra valót változó.Mivel 3 naponta általában radírozom,így ilyenkor azt újra.De anélkül kitartanak az is másfél hétig kb.
szoliztam is sokaig es szep meg tartos amig jarsz.de nagyon karos ezert nem szeretnem azt..
Én azt is a dm-ben vettem,igaz az nem az ő márkájuk.Arcradírt meg az AVON-osat használom nagyon régóta.
nagyon tartos legalabbis mik dovet hasznaltam akk csak pl hetente 2x hasznaltam s nagyon szep volt .csak nekem foltos.
ezek az önbarnítók mennyire tartósak, és mennyire barnítanak? mondjuk ha a szoláriummal kellene összehasonlítani?
most tudom hogy ciki de en meg sosem hasznaltam böradirt.hol lehet venni?:)
igen a dove-tol enis elegge sarga voltam.de az miert van?
balea önbantót használtam, de soha többet! olyan sárga lettem tőle, mintha májbeteg lennék...
A testre valót nem tudom pontosan,azt elég rég vettem,sokáig elég.Az arcra valót kb. két hónapja vettem,az 990ft volt.
Én úgy használom,hogy előtte mindig bőrradírozok,aztán a barnító.Nagyon szép és egyenletes a színem :)
es kb mien árban vannak?:)
akkor lehet azert vagyok foltos töle:) nemtudom jaj köszi a valaszokat
Én sima dm-eset használok,nem vagyok foltos.De lehet azért,mert szép a bőröm,sokat ápolom amúgy is.
Ennél hamar látszik az eredmény és tartós is.Van külön csak arcra való is,azt még jobban imádom :)
Én is Dove.-t használok, de nem vagyok foltos, eddig nekem ez a legjobb. Szép egyenletes színem van tőle. Én mindig este, lefekvés előtt kenem be magam, hetente kb 2-3 alkalommal használom, ezért ha kopik le nem foltosodik.
Én használtam amit Te is , nekem nem lett foltos a bőröm tőle és a Héliától sem. Viszont a fehérneműt befogták és nem sokáig használtam egyiket sem.
Hogyha száraz egy picit is a bőröd, akkor mindegyiktől foltos leszel. Még ettől a gépi fújós cucctól is...üdv a klubban :D
Én Clinique önbarnítót használtam, jól összekeverve testápolóval (1harmad önbarnító) és ezt használtam egy hétig minden nap. Gyönyörű színem lett tőle.
én még nem használtam van itthon avonosom az amelyik fujós olyan mint a víz szinte nem zsíros viszont annyira erős illata van hogy nem kapok levegőt mikor használom 1x próbáltam.de az szerintem nem foltoz mivel vékony de hogy használ-e azt nemtudom
senkinek nincs semmi tapasztalat?:(
volt 1x a teveben teszt tiz onbarnito krem a legrosszabtól a legjobbig de en mar nem emlekszem melyik volt a legjobb
mielott valaki irna hogy nem kenem jol szet s azert vagyok foltos nem.!en dove.t hasznaltam de eleg foltos lettem töle
További ajánlott fórumok: