Van a legjobb barátnőtöknek olyan tulajdonsága, amitől falra tudnátok mászni? (beszélgetés)
Hisz kire számíthat igazán az ember?Csak saját magára...ezért nem árt vele jóban lenni. :D
Egyébként is mindenhol azt lehet olvasni, hogy fogadd el magad, légy magaddal barátságban... :D
Nem. :D
Elfogult vagyok. :DDD
:) A legjobb választás! És magadtól nem szoktál néha a falra mászni? :DDDD
Nincs legjobb barátnőm!
Magammal vagyok jó barátságban. :D
van, állandóan rohan, sosincs elég ideje. De azért azoknak a tíz perceknek is szoktam örülni, mikor végre összefutunk!
Persze, hogy van! Azt szoktam mondani, ha én pasi lennék, biztos egy percig nem tudnám őt elviselni, de barátnőként jól megvagyunk.
És természetesen nekem is vannak elviselhetetlen tulajdonságaim. :)
Mindenkinek van olyan, nekem is. De nem vagyon én pókember! :)
Huhuhúúú! De hány! Meg sem tudom számolni!
Persze nekem is - így egálban vagyunk. :D
Neki is van, nekem is. Nem dörgöljük egymás orra alá. :D
Egészen eddig azt hittem, hogy az én legjobb barátnőm nem rendelkezik falramásztató tulajdonsággal. De rávilágítottál hogy mégis:DDD
ez nem tulajdonság, hanem szokás, ami totálisan mást jelent :) valahogy nem hiszem, hogy ha valaki falra mászna a legjobb barátnője valamely tulajdonságát, akkor a legjobb barátnője lenne. hiszen azért jönnek ki ilyen jól a barátok, mert egymás erősségeit és gyengeségeit is ismerik, elfogadják. ha annyira idegesítené bármi, nem hiszem, hogy jól érezné magát a társaságában
a kornyikálást meg ne hagyd abba, hisz látod, a barátnőd mégiscsak szereti :)
Igen van,de nekem is van bőven rossz tulajdonságom, amitől szerimtem ő mászik falra :-) de minden ember más és ez így van jól. Nyilván ha a legjobb barátnőd, akkor elfogadod így.
Köszi a válaszokat. Azért kérdem, mert ma kiderült, hogy a barátnőmet rettenetesen idegesíti az, hogy én a rádióval együtt kornyikálok... Vagyis nem hangosan, de halkan énekelgetek ha olyan zene szól, amit szeretek. Hangom persze nincsen. És ma mondta, hoy szó szerint a falra tudna tőlem mászni, és agyhúgykövet kap a hangomtól, de valahogy mégis szereti hallgatni, mert ez is én vagyok. Jót nevettem :)
Van,de szerintem néha Ő is falra mászna tőlem:)
Aha...hogy rohadt messze van tőlem.
Mondjuk a falra nem mászom mert hogy nézne az ki..:) Mármint a fal. Tele lenne lábnyommal. Bár ha zokniban...Na,de! Van igen,de mit csináljak ezzel? Néha beszólok 'oszt kész.
Nincs ... Sajnálom, hogy ritkán találkozunk, de megértem, és mit sem változtat a barátságunkon. :)
Ha van is, nem beszélem ki!!!!!
Van, sokkal vékonyabb nálam :)))
Van a legjobb barátnőtöknek olyan tulajdonsága, amitől falra tudnátok mászni?
További ajánlott fórumok: