Mi az amitől a legjobban félnek a férfiak? (tudásbázis kérdés)
Mert a pénzecske is egyik nap van(hapzsi-dőzsi, tartalék miegy s más) másik nap keresed-és nincs:)
Légy okos, én ammondó vagyok. Legalább azt őrizd meg amit eddig kapirgásztál.
Most képzeld el bosszú nélkül megszűnik a magányod, micsoda felemelő érzés lenne számodra:)
Szerintem ez elég jó perspektíva lenne a számodra:D Az anyagi javaidról már ne is beszéljünk:
Most képzeld el azt a szitut, hogy a pasinak van egy őrangyala, és mindazt amit küldesz rá, visszairányitja rád-ezt hívják szívásnak:)
Mert még ha impotens is lesz egy rövid ideig, utána huss eltünik az impotenciája, te pedig frigiod pichuszként előadhatod magad.
Ez szívás:)
Hogy is szokták az ilyen körökben blokkolni a pasikat, hogy megdermesszék? és ne tudjon mozdulni?
impotencia, kudarc, vereségérzés, depresszió, ideggyengeség, anyagi krach, balesetek..
Ha valamit kihagytam, akkor légyszi frissitsük már fel:)
Most képzeld el, bosszú (és egybek lépése)nélkül tovább lépsz, és jön egy hozzádvaló...
Vagy a másik alternatíva, beleugrassz a buliba, pillanatnyilag minden happy, működik ahogy te azt kigondoltad, aztán egyszer csak fordul a kocka,és mindazt amit neki csináltál a háttérben, te tapasztalod meg pár év múlva:)
Te melyiket választanád?:D
aha?DD
súgok valamit: ne tedd, csak te fogsz kijönni a buliból szarul:)
További ajánlott fórumok:
- Mi bánt ma a legjobban?
- Tényleg félnek a férfiak az okos nőktől?
- Melyik szerintetek a legdögösebb női parfüm, amitől tuti olvadnak a férfiak? Várom a javaslatokat.
- Miért félnek a férfiak a "jó nőktől"?
- A 3 mondat, amit a férfiak a legjobban utálnak hallani egy nőtől?
- Miért félnek a férfiak az apaságtól? Talán önzőbbek, mint mi nők?