A 3 mondat, amit a férfiak a legjobban utálnak hallani egy nőtől? (beszélgetős fórum)
Mikor jössz haza?
De szeretsz?
Mi legyen a kaja?
1:Meg akartam csinálni azt a dolgot, csak elvesztettem a fonalat
2:Majd holnap (mikor kérdésre)
3:Ja, hozzám beszéltél? Elmondanád még egyszer, bocs, nem értettem, nem figyeltem...(igaz, ez 2)
:)
- Mire gondolsz/mi a bajod? (Semmire.)
- Szeretsz még? (Ha változás áll be, szólok.)
- Nincs egy rongyom, amit felvegyek. (Akkor mivel van tele a szekrény?)
1: a kutya kiszokott a kapun az utra
2: mindket kutya kiszokott
3: nem birom oket egyedul visszavinni a hazunkig
Mindezt lehetoleg akkor, amikor meg pizsamaban van:))))
Fáradt vagyok.:)
és még sorolhatnám.
Nincs egy göncöm se.
Fogynom kellene.
Nincs semmi baj.
Nos,nekünk most született babánk 7 hete,de mikor kiderült,hogy terhes vagyok,eszünk ágában sem volt emiatt pl. összeházasodni.
Viszont én azért szeretném ezt vagy ha legalább eljegyezne,és hát azért vmilyen okból kifolyólag nem igazán akarunk odáig eljutni.És nem azért,mert ne gondolná komolyan,csak vmiért nem preferálja különösebben ezt a házasság témát (mondjuk pénzünk sem lenne még egy kisebb lagzira sem,az tény...).
Na,azért erre nem alapoznék-mert egyébként viszi a vécére is magával.....:( Csak akkor éjszaka ért haza,és alig bírt a nadrágjából is kiszállni :)
(de nem bulizni volt,hanem vidéken disznóvágáson:D ).
de igen,ez a telefonos megállapítás helytálló volt,sajnos már volt ilyen téren rossz tapasztalatom.De ugyanez igaz a sok fb-ozásra is:(
En sem hiszem, hogy a ferfiak ennyire gyerekgyulolok lennenek, vagy ennyire utalnanak megnosulni:)
De biztos van ilyen is!
Na, ha van ilyen, akkor legalabb biztos lehetsz, hogy nincs szeretoje! Maskulonben nem felejtette volna a nadragban, vinne magaval a budira is:)
Minden rosszban van valami jo, nem?:DDD
Az baj, ha egy nőnek ilyet valaha ilyesmit mondani kell... Én ilyet sohase ejtenék ki a számon.
Sok itt a jó hsz., jókat kacagtam, de valahogy ez elkeserített, holott semmi új sincs benne..
Férjhez akarok menni!
Gyereket akarok!
Vegyél feleségül!.. He he he..:o))))
:DDDD
Miert te lennel a hibas azert, hogy telefonnal a zsebeben hajitja be a nadragjat a szennyesbe? Hadd legyen mar ez az o hulyesege :p
Van nálunk egy újabb jó beszólásom (idén már másodjára játszottam el ezt):
Sunyin,szemlesütve mondva:
"Drágám,mondanom kell valamit....Szóval,megint nem néztem át a zsebeidet....Ééééssss....Kimostam a telefonod:S"
Ez most hétvégén volt,szörnyen kínosan éreztem magam,hogy ilyen szerencsétlen vagyok:(
Persze a párom feje 5x-ösére dagadt :D
Szeretsz?
Alszol?
Indulás előtt: Mindjàrt kész vagyok.. :)
Soha nem mondasz semmit. (ez tényleg így van. MIndig kérdezem, hogy mizujs, hogy vagy..stb. EGyszavas válaszokat kapok..
Csak gyorsan hajat mosok. (általában ez fél óra alatt van meg, és mikor megyünk valahova, kicsit feszült, hogy akkor találom ki. De hát ha úgy keltem fel, hogy vállalhatatlan a fizimiskám...
Neked sokkal jobb lenne nélkülem.
Olyan vagyok mint egy bálna.
Egy másik növel sokkal jobban jartal volna.
-dragam, meg akartam ujitani az antivirust, de most letoltott valamit, es nincs tobbet googl@ kezdooldal...
-nem talalom a bojler/fozolap/egyeb garanciapapirjat
-kimostam a meccsre jaro polodat de foltos maradt itt elol (ezt mindossze 5 perccel indulas elott)
:D
További ajánlott fórumok:
- Mi bánt ma a legjobban?
- Mi hiányzik legjobban most az életedből?
- Melyik az a házimunka, amit a legjobban utálsz? Amit szívesen kihagynál az életedből? Melyiket szereted a legjobban?
- Milyen pénzzel megvehető dologra vágysz legjobban?
- A 3 mondat, amit a nok a legjobban utálnak hallani egy ferfitol?
- Mi az amitől a legjobban félnek a férfiak?