Megnyilt már a Köki terminál? (tudásbázis)
Legszívesebben "melegebb éghajlatra" költöznék :)
Én egyáltalán nem szeretem a hideget. A hó is csak a szobából szép! :D
Igen-már várom a tavaszt:D
Nem csak a kalandpálya végett:DD
Nagyon fázom kint:OO
Kíváncsi vagyok a tetőt mikor nyitják meg:DD
A kalandpark érdekelne-mászófal,futópálya.
Szuper lehet:))
Megyek a jövő héten-megnézegetem:DD
:))
Csodák márpedig léteznek!
Na akkor minden OK is volt.
Már felöltözött a terminál szép ünnepi ruhába és belül is karácsonyi hangulat van ám!
Nekem tetszik! :))
Csoda történt!!Megtaláltam a parkolót!!!
A Határ út felől mentem,és sérelmeztem,hogy nem lehetett balra kanyarodni-de a lényeg,hogy megvan:D
Jól gondoltam,hogy külön a kocsiknak kialakított mozgólépcsővel lehet lemenni az autókhoz.
Ami még tetszett,hogy rendszám leolvasásos rendszer van-így kifele menet nem kellett a kártyával vacakolni:DD
Meg fogom kérdezni:D
A minap tanakodtunk a férjemmel-mert mikor legutóbb befutottunk körülnézni,mindenki visszatolta a kocsit.
Furcsa lenne,ha nem lehetne kivinni az autóhoz-mert akkor ugyebár az ember nem tud nagybevásárlást csinálni-pedig voltaképpen a többség azért megy a Tescoba,hogy feltankoljon:DDD
Ezt ellenőrizd le!
A Tesco bejáratával szemben mozgójárda is van pl.
Liftnek is kell lennie.
Az információs asztaloknál van alaprajz, amin sok minden rajta van!
A biztonság őr is meg tudja esetleg mondani! :)
Ma voltunk a játszóházban-gyerekeknek nagyon tetszett,és ami nagy szó a fiam nem unatkozott két óra játékidő után sem.
A korcsolyapálya,mivel műanyag-elég fura megszokni:D
Viszont a többi játék jópofa-a játékgépeknél sok pénzt ott lehet hagyni:oo
A kijáratok lehet,hogy csak kis táblákkal vannak tényleg jelölve, de mindent meg lehet találni.
Még meg kell ismerkedni az épülettel :)
A szökőkút kifolyik ...
Már minden ki van táblázva és mindenhol ki van írva a vészkijárat, csak kifelé kell menni!
Azt még nem tudom, mennyire kismama barát.
Megnéztem a bev.központot-Szupi:))
Nekem nagyon tetszett:D
Bementünk a játszóházba-nem túl nagy a jégpálya,de mivel a lányomnak nemrég vettem korcsolyát,jó lesz gakorolni:D A zsetonos játékgépek nagyon klasszak-fiamat le sem tudom majd vakarni róluk-:o
A labirintus is jó nagy-meg a kicsiknek is van külön rész-és homokozó.
Tescoban is voltam,sapkákat nézegettem,egész jó árban vannak.
Az étterem rész is szép,modern.
A Vak Bottyán úton be tudsz menni szerintem a parkolóba arról az oldalról is. Rendőrök mindenkinek segítenek.
Tesco-ban az árakat ellenőrizd le, mert nem egyezett a polcon levő a kasszáéval :( Gondolom csak kevés tételnél, de azért még vannak hibák. Happy Day meggylére 349Ft volt kiírva, de 399 Ft volt a blokkon.Csak itthon néztem meg :(
Nagyom köszi:)
Igen,gyerekek nélkül megyünk-és gondoltam is,hogy szétnézek a játszóban,ha lehet.
Sajnos nem tudom,az Obi ott hol van-Az uszoda felől mennék,ahol régen a 148-as kanyarodott a felüljáró mellett.
Lehet,mégis kocsival megyek,mert ha beszabadulok a Tescoba,akkor vásárolok is:)
Köszi mindenkinek:D
Holnap kinézek délelőtt.Gondoltam busszal mennék,mert a 148-as pont a házunk előtt áll meg,és nem tudom,hogy lehet ott parkolni,ha Kispest felől megyek.
Szerintem egyáltalán nem sivár.
Sok üzlet bejárata tele van lufival és rengeteg kirakat és virágláda van.
Van kis szökőkút, ami változtatja a magasságát és a színét.
Az igaz, hogy van még jó néhány nyitásra, vagy kiadásra váró üzlet.
Van Müller, Rossmann és nyit egy DM is még.
A tetőre még nem lehet felmenni, nincs készen..
További ajánlott fórumok:
- Hogyan jutok el Budapesten a KöKi Terminál bevásárló- és irodaközponthoz?
- Mit szóltok Pepperhez, a nemrég megnyílt Etele Pláza ügyfélszolgálatos robotjához?
- Bankkártya terminál beállítása
- Hitelkártyát miért utasíthatta el a terminál?
- Holnap, azaz pénteken tervezi valaki, hogy kimegy a Morning Show Köki Terminálos "kitelepülésére"?
- Banki terminál telepítése