Még egy dolog: ma láttam egy másik fórumon, hogy egy posztolónak nem működött ma az OTP kártyája és rákérdezett, hogy más is tapasztalt-e ilyen problémát (dél körül tette fel a kérdést). Még az is lehet hogy valami központi átmeneti hiba volt.
Lehet, hogy a limittel van a gond. Ha mondjuk napi 50000-re van beállítva a kártyás fizetés, és a benzinkúton fizettél vele 45 ezret, a postán már nem tudsz vele kifizetni mondjuk 20000-et. Nézd meg, mi van beállítva.
Az enyémet a Pennyben nem fogadja el a terminál. Azt mondja a pénztáros, hogy az OTP-set nem fogadja el érintéssel. be kell dugni, és PIN kódot kell adni.
Ez a vásárlóknak kellemetlen, az üzletnek kellene a gagyi terminálokat lecserélni. Ez előtt nem volt ilyen gondom, csak néhány napja volt 2x is.
Mindig annyit ír ki a gép hogy elutasítva. Pontosan azért mert kinek mi köze hozzá hogy a kártya zárolva lett vagy azért mert nincs fedezet a kártyán. Ezért nem tudta megmondani a postás hölgy sem hogy mi a probléma.
Nemrég igényeltem OTP hitelkártyát. Ma az történt, hogy a benzinkúton azzal fizettem, probléma nélkül. Ezután a postán akartam vele kifizetni a csekkeket, ott már elutasította a terminál. Mi ennek az oka? Pin-kód rendben volt, és fedezet is van rajta. Van közöttetek banki szakember? Köszönöm!
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.