Megloptak, de nincs bizonyítékom, be sem ismerné. Hogy ugrathatnám ki a nyulat a bokorból? (beszélgetés)
7. e2579acec2 (válaszként erre: 4. - Csibefalat2008)
2011. ápr. 19. 21:25
Szerintem ebben az esetben semmit se tudsz csinálni!
6. d84afa853b (válaszként erre: 4. - Csibefalat2008)
2011. ápr. 19. 15:17
Ez elég szomorú!
Ezzel valószínűleg a rendőrség sem tud mit kezdeni,az ékszereket vissza nem igen szerezheted bár a feljelentést megteheted.Esetleg keress fel néhány zálogházat a környéketeken hátha oda vitte be őket.
5. szakalyadri (válaszként erre: 4. - Csibefalat2008)
2011. ápr. 19. 15:17
Ha túladott az ékszereken azt csak személyivel tehette-ha boltban intézte.Tegyél feljelentést ismeretlen tettes ellen,de ne gyanusítsd meg hivatalosan.Azt viszont mindenképp mond el a rendőrségen hogy kire gyanakszol.Leírás alapján gyorsan megtalálják az ékszereket,és egyből kiderül ki adta el.Ha zaciba vagy ékszerboltba vitte.Ne halogasd!
2011. ápr. 19. 15:11
Ékszereket lopott 1 ismerősőm de nincs bizonyiték, már biztos túladott rajta. Mivel a terhesség miatt nem hordtam és nem is nézegettem őket állandóan igy nem tudom mikor lopta el. Meggyanusitani nem merem hátaha cigányokat küld rám vagy vmelyik családtagomra.
3. 4327a8e017
2011. ápr. 19. 15:10
Tegyél fel jelentést ismeren tettes által elkövetett bűncselekmény miatt. Bűncselekményt (és a lopás 10 vagy 20000 ft feletti értékben az!) eleve kötelesek vagyunk jelenteni.
2. d84afa853b
2011. ápr. 19. 15:08
Ki lopott meg, hogyan és milyen értékben?Ha valami komolyabb akkor fordulj a rendőrséghez!
2011. ápr. 19. 15:06
Megloptak de nincs bizonyitékom be sem ismerné. Hogy ugrathatám ki a nyulat a bokorból?
További ajánlott fórumok:
- Meg van az Istenre, mint teremtőre vonatkozó bizonyíték
- Ha apródon eladtam s az illető vállalta, hogy ajánlás nélkül küldjem el a csomagot, mi a bizonyíték hogy tényleg megkapta vagy sem?
- Mit tennétek, ha meglopna egy közeli ismerősötök? Tudod, hogy ö volt, de még nincs bizonyíték!
- Mit tudok tenni, ha párom zsarol a gyerekkel? (Megcsalt, de közvetlen bizonyítékom nincs)
- Tetoválás - szerelmünk ékes bizonyítékaként
- Mit lehet tenni, ha megloptak a vaterán?