Megcsalt a barátom! De mennyivel jobb, szebb tőlem a másik lány? (beszélgetős fórum)
Pont ezt akartam írni, kivéve az utolsó mondatod. Nem megbocsátani kell (ha nem folytatjátok a kapcsolatot), hanem továbblépni.
Tudom, hogy csaj szájtépésnek tűnik, mert nagyon fáj neked, de hidd el túl leszel rajta és jön egy Másik, akivel nagyon boldog leszel!
No meglestem a képeket.A hasonlóság valóban szemet szúr de csak annyira hogy mind a ketten fekete hajuak vagytok hasnló az arc formátok ,szemöldök ennyi.Véleményem szerint az exed azért ezt a hölgyeményt választotta mert rád emlékeztette így ez a csaj no meg az exed szegénységi bizonyítványa .........!!!!
Ha én pasi lennék tuti téged választanálak (ha csak a külsőségeket nézem) mert a te arcod sokkal kedvesebb,szimpatikus vagy és női szemmel szép is.Pikk pakk találsz magadnak egy sokkal jobb srácot,hidd el nekem.Ő meg főjön a levébe! Fel a fejjel,még lehet pár hétig vagy hónapig rossz lesz de aztán itt a tavasz Ámor meg csak lődözi a nyilait :D:D:D:D:D:D és kitudja a te popódba mikor lő egy nyilat :0)
Én megértelek, rettenetes érzés.
Nem azért csalt meg, mert szebb, hanem mert az adott pillanatban felelőtlen volt.
De, majd túl leszel rajta /most hihetetlennek tűnik, de igaz/ és jön egy másik, akinek csak te számítasz, és nem fog megcsalni.
Ezt a fiút felejts el, mert aki egyszer megtette, megteszi máskor is és mással is.
Nem érdemli meg, hogy szomorkodj miatta!
Szia!
A megcsalas nem arrol szol hogy a masik lany szebb vagy jobb nalad, csak mas, es akkor o volt ott. Ez csak az ex-baratodat minositi. Tudom hogy kegyetlenul tud fajni, de ne hibaztasd magadat. Az csak rajtad mulik hogy meg tudsz-e bocsatani, hogy mennyire szereted ot.
szia
ide küldj képet: csiliceline@freemail.hu
ha gondolod ez az msnem is, vegyél fel
Most nagyon magad alatt vagy tudom.Az idő begyógyít minden sebet.
Ne hasonlítsd magad a másikhoz te a világon egyedüli vagy a külső nem számit.
sziasztok! nagyon el vagyok keseredve. Állítólag minden jó volt köztünk, igaz, távkapcsolat volt már 2éve és a közös ismerőstől kellett megtudnom hogy megcsalt a barátom, lefeküdtek. Persze már volt barátom, ezek után természetesen szakítottam vele.
A közös ismerősünk is ismeri azt a csajt és azt mondta h nagyon hasonlítunk, ez elég rosszul esett. Rákerestem iwiwen és tényleg van valami hasonlóság köztünk, sajnos:(
nagyon el vagyok keseredve hogy miért tette és miben volt jobb tőlem a másik. Tudnátok segíteni? E-mailben küldenék egy képet magamról és a "kedves" csajról, tényleg hasonlítunk? És ki a jobb?
tudom, kicsit gyerekes vagyok, de nagyon összetörte a szívem és tisztában szeretnék lenni mindnenel. Őszinte véleményeket várok!
megköszönném!
További ajánlott fórumok:
- Te mennyivel támogatnál egy rászorúló családot?
- Szerinted mennyivel jobb az egészségügy mióta szedik a vizitdíjat?
- Külföldön élők, nálatok mennyivel nőtt a rezsi?
- Megcsalt a barátom/párom!
- Az L carnitine-t mennyivel edzés előtt kell bevenni?
- Megcsalt a barátom, kicsit tanácstalan vagyok, mit kéne lépnem.