Még mindig nem szeretem a rózsát és a Toffifeet. (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Még jó, hogy nem attól lesz valaki „elfuserált”, hogy nem szereti a rózsát és a Toffifee-t! Nekem jöhet mindegyik.
Viszont akkor én is elfuserált vagyok, 😁 mert nekem nincs olyan virág, amit ne szeretnék. És sajnos vagy nem, de az édesség is a gyengém. De édességben azért válogatósabb vagyok, mint virágok terén.
Ami szép, az szép; ami jó, az jó. Egyik a szemnek, másik a szájnak. Vagy inkább az ízlelőbimbóknak.
Olyat is hallottam már, hogy valaki egyáltalán nem szereti a virágokat. Attól még ő sem elfuserált.
Mond el annak is, akitől kapod!
Én ezt szoktam tenni.
Régen, mindig mondtam, hogy nem kérek vágott virágot. Gyönyörű, de olyan hamar elhervad:(
Most, hogy kertem van, kiültethetőt kérek:DDD
Csokiban mindenki tudja, hogy a rumos, a diós vagy így együtt, illetve a likőrös csokikat szeretem, ja persze, mindent szeretek, de ezek a kedvenceim.;)
További ajánlott fórumok:
- Mit lehet tenni, ha a 8 éve meglévő párom nagyon szerelmes még mindig belém, de én már "csak" szeretem.Kihűlt ami volt.
- Miért csinálta ezt az exem? Még mindig szeretem Őt!
- Még mindig a régit szeretem...:(
- Még mindig szeretem az exem!
- Miért nem szeretem azt akivel vagyok és miért mindig azt szeretem, aki nem lehet az enyém?
- Miért szeretem legbelül, a lelkem mélyén még mindig azt a férfit, aki közölte, hogy bár vonzódik hozzám, de nem szerelmes?