Miért szeretem legbelül, a lelkem mélyén még mindig azt a férfit, aki közölte, hogy bár vonzódik hozzám, de nem szerelmes? (beszélgetés)
Bizony. Tartok egyet az Univerzalis bolcsessegek lexikona mellett a polcon ;)
Termeszetesen a Bolcsek Kovet hasznalom konyvtamaszkent :D
Nem kell mögélátni túl sokat!
A foszer azt kozolte veled, hogy megdugna, ha arrol van szó, de allandora nem kellenel. Ennyi!
A kozhelyszotart fellapozva pedig a kovetkezo eletbolcsesseget ajanlom figyelmedbe:
"Ha egyszerre ket embert szeretsz, valaszd a masodikat, mert ha igazan szeretted volna az elsot, nem estel volna szerelembe a masodikkal."
Es mi lenne, ha forditva lenne: nem vonzodik hozza de szereti? Akkor meg az lenne a baj:)))
Sot, van rosszabb: nem vonzodik es nem szereti
Mindig az kell, amit nem kaphatsz meg.
Pláne sz*r, ha nem kellesz valakinek... Lehet, ha kellenél neki, megkaphatnád, már rég nem érdekelne...
Természetesen,megint csendben csücsülsz..:))
Szokásodhoz híven:P
:D gondola...ez jó...:D
Elnézést,nem Velencére akartam utalni,hiányzik egy "t".:)
Hát babóca...hülyeséget csinálsz!Teljesen feleslegesen agyalsz ezen.Le kéne tojni az ilyen kérdéseket és odakoncentrálni arra a pasikára,mint férfi,akivel együttvagy.És élvezni a boldogságot.Amit kéne szeretni,meg akarni.Ki nem tojja le,hogy mi van legbelül?Majd nem lesz!Hm?Ez amúgyis vicces...ez a hattyú halála...Ugyanmár!
Szerintem ha nem tudod kezelni,hermetikusan zárkózz el tőle.Csak akkor kontaktolj vele(akár gondolaban is),ha már nem érdekel,hogy nincs veled és magasról tenni tudsz rá.Én ezt javaslom.
Ajajj! Egy pasi akit szeretsz, de ő csak vonzódik hozzád, de nem szeret, szopás.
Ugyanarról a témáról, kicsit átfogalmazva új fórumot nyitni, és arra várni , hogy más válaszokat kapok, hülyeség, és értetlenség netovábbja..
Minden másra ott van a Mastercard.
Hát,ha nem akart a hüvelyed csontos részébe ütközni,akkor nem akart!
Sajnos,nem tudom megmondani,hogy kit szeretsz,ezt magadtól kérdezd meg!
...az élet ilyen :(
Ki kell,hogy szeress belőle - de ez nagyon nehezen fog menni... addig amíg tényleg nem tudatosul benned amit mondott.
Nagyon sajnálom - átéltem ezt én is.
További ajánlott fórumok:
- A leander szerelmesei - minden, ami leander
- Már nem szerelmes, mit tegyek? Annyira szeretem, mégis napról napra meghalok...
- Mit lehet tenni, ha a 8 éve meglévő párom nagyon szerelmes még mindig belém, de én már "csak" szeretem.Kihűlt ami volt.
- Az baj, ha nem vagyok szerelmes a páromba, de nagyon is szeretem?
- Nagyon szeretem, mégsem vagyok szerelmes. Működhet?
- Már nem vagyok belé szerelmes, szeretem, mint embert, de ő szúrta el