Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Meddig tart egy füstölt száraz kolbász szavatossága? fórum

Meddig tart egy füstölt száraz kolbász szavatossága? (tudásbázis)


2012. máj. 16. 15:57
Köszönöm szépen a válaszokat! Így fogok tenni!
10. bb58dad0a4 (válaszként erre: 9. - A14deb9047)
2012. máj. 16. 15:48
Így igaz. Mi csak azért szoktuk lefagyasztani néhány hónap után, hogy ne legyen túlságosan száraz, kemény. Használd fel nyugodtan! Jó étvágyat hozzá!
9. a14deb9047 (válaszként erre: 1. - 529538f44c)
2012. máj. 16. 15:20

A tisztességes száraz füstölt kolbász egy jó évig is megmarad... ahogy szokták mondani: "újtól újig."

Paprikás krumpliba, lecsóba, bablevesbe biztosan jó!

2012. máj. 16. 15:19
Hűvös helyen hónapokig eláll. Igaz, jól ki is szárad, de valaki éppen azt szereti. Hűtőben a tárolástól is függ. Zacskót azt nem szereti. Lényeg, hogy szellőzzön.
2012. máj. 16. 15:13
sőt, ha nemespenész van rajta (mint a szalámikon) akkor sincs baja
6. e57e061615 (válaszként erre: 2. - 529538f44c)
2012. máj. 16. 15:13
Nem sok. Elsőnek a zsír avasodna benne, de főleg hűtőben annak több idő kellene.
5. d9f08b6ea2 (válaszként erre: 2. - 529538f44c)
2012. máj. 16. 15:11
kutya baja sincsen, csak nyugodtan!
2012. máj. 16. 15:11
Szerintem kb 4-6 hét lehet,de én előbb elhasználom,nem bízom benne!
2012. máj. 16. 15:11
ha nem penészes, nem büdös, akkor semmi baja.
2012. máj. 16. 15:11
Van egy darab füstölt száraz kolbászom, már vagy egy hónapja van a hűtőben, most szeretném felhasználni. Lehet valami baja?
2012. máj. 16. 15:10
Füstölt száraz kolbász szavatossága?

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook