Hajfesték szavatossága (beszélgetős fórum)
ígértem, h megírom:
most vettem Syoss festéket, én se találom a szavatosságot. nem Rossmannban vettem, hanem eurós boltban, de nem ezen múlik.
Uff! Én is szóltam! Még a 3. hs.-ban: "Ez van a dobozán: 0210456732 "
De azért köszönöm! :)
:-) Tök nyóc, mikor vetted, mert a felbontáskor lép reakcióba a cucc a 'zokszigénnel,
de vivel pont annyi mennyiség van benne,
amit el is használsz, ha csak nem tüsi hajad van, akkor meg nem marad annyi,hogy tárold felbontás után!
Így nincs ,ami megromoljon!
Ezért nem a szavidőt kapod meg, hanem a felbontás után tárolható és felhasználható időt!
Bár az is igaz, hogy a gyártási évet fel szokták tűntetni!
UFF ! Szóltam! :-)))
én meg szoktam találni, de jelen pillanatban nincs itthon egy doboz se.
amint veszek, megírom :)
Köszönöm a válaszaitokat. Kiderült számomra, hogy a keresett dátumot vagy arra való utalást más sem találta, de igazából csak engem érdekelt a dolog.
A magam részéről szeretem a tiszta helyzeteket és nem veszek többet olyan hajfestéket, amin nem szerepel, hogy meddig használható fel.
Én minden betűt elolvastam rajta, de nem szerepel sehol. Ez nem ráérés, hanem jogi kérdés. Jogom van tudni, hogy ami az egészségemet károsíthatja - ez rajta van - az szav. időn belül van -e.
Helyes megfejtés számomra az lenne, ha látnék egy dátumot rajta.
tovább olvastam.
furcsa.
na várjunk. nem Syosst írtál?
amit én használok, azt nem tálkában kell keverni, hanem a tubust belenyomni a flakonba, összerázni és felvinni a hajra.
már írtam, hogy hol szokott lenni.
sajnos most nincs itthon egy doboz se, múlt héten festettem, a következőt még nem vettem meg. így nem tudom megnézni, hol van rajta. de nem olyan könnyű megtalálni.
sztem semmi köze a Rossmannhoz, h rajta van-e. ezer másik helyen lehet ilyen festéket kapni.
De sok időd van.... !!!!
Többen is írtuk a helyes megfejtést.... de figyelmen kívül hagytad...
:-))))
Ja, nem olvastam vissza, csak mivel boltos vagyok, ezért válaszoltam a kérdésre.
De a "vegyi áru" szavatosságát így jelölik.
De akkor ezek szerint a kérdező sem olvasott vissza! :-))
Lehet, kicsit még csevegni akar... :-)))
Nincs :D az a kenceficéken szokás :D
Én is mint "szakmabeli" néztem át. Hát tényleg nincs rajta semmise :D
További ajánlott fórumok:
- Melyik a legjobb szőke hajfesték?
- Óvatosan a hajfestékkel!
- Milyen hajfestéket használsz, és mennyire vagy vele elégedett?
- Miért a fekete hajfesték a legkárosabb? ha mindenképp festem feketére melyik amelyik legkevésbé káros?
- Figyelembe szoktátok venni a dolgok szavatossági idejét?
- Tisztán növényi alapanyagokbók készült hajfestéket használt-e már valaki? Milyen tapasztalatok vannak?