Más is érzi ma a frontot? Én rettentő kába és fáradt vagyok! (beszélgetés)
Ha már a fejfájásról beszélgetünk,és valaki tudna nekem tanácsot adni, akinek tenziós fejfájása van, azt megköszönném.
Elég beteg egy közeg volt az biztos, de miután váltottam is maradt a migrén, bár ritkábban jött elő. Az idegrendszeri túlterhelődés mindenképp trigger, de sok dologra kell figyeljek, hogy ne jöjjön elő. Pl. megfelelő folyadékbevitel, szem pihentetése és sok magnézium.
Lehet az a munka nem volt a szervezetedre jó hatással. Mindenkinél más tünetekkel jelentkezik egy idő után.
a frontot nem érzem, állitólag naponta 1-2 fokot csökken a hómérséklet, tehát nem nevezhető melegfrontnak, - de a melegtől totálkáros vagyok.
Konkrétan akkor kezdődött mikor munkába álltam 22 évesen. Addig csak fejfájós voltam, de onnantól jött a migrén.
Mai napig nem tudom pontosan, mi vetett véget neki, mert csomó mindent kezdtem el másképp csinálni, annyi bizonyos, hogy kicsit olyan jelképes volt a roham. Ugyanis amikor ez zajlott, képtelen voltam bármi másra gondolni, aggódni stb. Úgy éreztem, kiiktat a saját szervezetem.
Lehet, hogy front van, ma mindenki olyan buggyant.
Ez valamikor fiatal felnött korodban volt jellemző rád?
Szerencsére már a múlté a dolog, de volt hogy eszembe jutott. Csak annyira ótvarul voltam, hogy megmozdulni sem mertem, az meg hogy hozzám orvost hívjanak... Hát szerintem max. a halottkém vagy ki fog kijönni mikor már büdösödik az ember. :))
Biztos jó, mert egy-két óra alatt visszatért a srác az élők sorába.
Állítólag nagyon jó az a szuri!
Volt kollégámnak voltak gyakran ilyen problémái. Olyankor kapott egy vénás injekciót és az helyre hozta, nem szenvedett vele egész nap. Próbáltad már ezt?
Atya - gatya!
Nekem szerencsére csak hidegfront miatt jön illetve menses után 4-5napig.
De amint érzem, már nyúlok is a bogyóért.
Nekem ilyen migrén szerencsére 2-3 évente egy alkalommal szokott előjönni. De az tényleg szörnyű, az ember semmit nem tud csinálni, mert az is fáj neki, ha a kisujját megmozdítja.
Fú, én majd 8 évig voltam minden hétvégén migrénes, feküdtem mint a bot az ágyon, olyan éles fajdslommal, hogy a nyakamon futott végig a kulcscsontomig... Az a mély, velejéig ható hányinger, kordináció és látászavar. Egy ilyen hétvége után lógott rajtam a ruha, mert se enni, se inni nem bírtam. Kínomban a fejem vertem a falba szó szerint vagy hideg vizes lábfürdőt váltogattam meleggel, közben folytak a könnyeim, úgy hasogatott. Volt hogy kértem a párom, fogja a kezei közé a fejem és nyomja, ahogy csak tudja. Pokol, néha azt hittem tuti agyvérzést kapok. Regenerálódás minimum két nap.
10 év pékségben megedz! 😉
A nők egyébként sem annyira izzadósak, mint a férfiak, vagy jól titkolják. :)
Izzadásra képtelen egyén vagyok! 😂
A hőt bírom, ez a levegő pedig a tüdőmre hat.
50-55 fokban kezdek izzadni.
Tökéletes leírás!
Inkább a migrén a front miatt.
Én izzadok, mint Lajcsi a Dáridóban, de szerencsére nincs egyéb problémám ezzel az idővel.
Mint a brekó a dunsztos üvegben érzés, tátog az ember mint a partra vetett hal.
Engem ez a nyomott vihar előtti állott levegő csinál ki!
Jön, a Duna beleköp és marad a fuldoklás.
Utálom ezt a ,,kíntornát", mikor nem tudom eldönteni, hogy mi lesz. Elindultam a szokott esti egészségügyi sétámra, de visszafordultam, mert ha olyan helyen kap el, pacallá ázok.
Csak nagyon csúnya felhők voltak. Délután a megyeszékhelyen esett elég szép nagy cseppekben és sűrűn.
Nálam ez tavaly tavasszal volt porondon, egészen őszig, azóta rendeződött úgy néz ki. Én betudtam a költözéssel járó és a nagymama okozta stressznek.
Egy hete éjszaka az ügyeleten, majd másnap reggel a szomszéd város kórházának sürgősségi osztályán kötöttem ki, ahol megállapították egy átvirrasztott éjszaka után, hogy vesekövem van.
Nálatok volt vihar?
Nekünk a Duna lehúzta...
Nálam a szívem bolondult meg pluszban reggel, kihagyott, aztán zakatolt, namondom, kezdődik...
Én ebből semmit nem éreztem meg. Igaz pár napja egyéb probléma miatt elég erős fájdalomcsillapítót szedek, lehet ezért nem bolondult meg a fejem.
Ah, nálam más természetű a dolog, valami történik bent amikor beállós eső jön, megröccenek lelkileg ha kell ha nem, de ez más téma asszem. :/
A kertünkben a fák alatt, a földet eltakaró növényzet alatt nem tud kiszáradni a föld. Olyan rothadás szag ülte meg a kertet. Mintha egy mocsár lenne az udvarközepén.
Közben Ez valóban nyomasztó.
További ajánlott fórumok:
- Mostanság nagyon fáradt vagyok és könnyedén ingerült leszek, miért lehet ez?
- Folyamatosan fáradt vagyok, ha alszom még fáradtabb leszek, fáj a derekam görcsöl a petefészkem, puffadt vagyok, hányingerem van mindentől!?
- Miért vagyok állandóan fáradt, annyira, hogy élni sincs erőm?
- Akármennyit alszok, folyton fáradt vagyok. Miért lehet ez?
- Estére már hulla fáradt vagyok, mit tehetnék ellene? Főleg a szemem fáradt.
- Normális, hogy ennyire fáradt vagyok?