Estére már hulla fáradt vagyok, mit tehetnék ellene? Főleg a szemem fáradt. (tudásbázis kérdés)
Sajnos ez egy igen gyakori probléma az emberek életében, hiszen a mai világban szinte egyfolytában rohanunk , és nincs időnk kipihenni magunkat . Az lehet hogy van aki megteheti, hogy sokat alszik ,de attól még nem kipihent.A teljes elmét kik kell kapcsolni és relaxálni , ámbár ezt nem teheti meg mindenki.Ezért ajánlom nektek a Q 10 koenzimet mert egy egész napos szellemi frissességet biztosít.A leghatékonyabb a folyékony állagú, hiszen a nyálkahártyán keresztül hatékonyabban és gyorsabban felszívódik.
tudom ajánlani ezt a honlapot ahol elérhető áron juthatsz hozzá egy 4 hetes Q10 kúrához.
i-Healti Q10 --> (piros színű)
Bátran fogyaszthatod kortól függetlenül .
szemre a visin cseppet használom.
Fáradságra magnéziumot szedek(magne B6 )
és időnként teát iszom.Nekem a Bio Mandala és a Ginseng tea jó:)
Amit ne tegyél mert rosszabb lesz:
Túlzott kávé és energiaital fogyasztás.
Én egyedül tanultam meg,lehet könyvből is meg DVD-ről is. Azért szokták ajánlani,hogy az embernek a kezdetben legyen legalább tanítója, hogy a spirituális részt is minél teljesebb tudja megélni a tanuló. Szerintem próbálj ki pár pózt,és abból válassz kedvenceket,amiket akkor csinálsz,ha nincs időd sokat aznap testedzeni.
Biztos fogsz találni olyan pózt,amit egyszerűen imádsz :D
Van valaki,aki segit-pl.férj,nagyi,szomszéd néni?
Normális,hogy nem tudod mindenhol a maximális teljesitményt nyújtani.
Segithet a jóga,vagy valamilyen sport,kellemes kifáraszt,de több energiád lesz tőle.
Ha nincs is időd mindig egy kiadós tornára,akkor is sajátits el pár jógagyakorlatot,hidd el,segit!
Vezető vagyok, nappal dolgozom, a munkahely 60 km oda-vissza a lakóhelyemtől. Vezetek reggel 7-kor, és du. 4-kor, és szemüveges is vagyok. Este meg itthon lenne dolgom, van 3 gyermek is, hát gondolhatod. De egyszerűen du-ra hulla vagyok, és csak meredek magam elé. Agyilag még fenn lennék, de a szemem valahogy mindig lecsukódik.
Sajna nem tehetem meg, hogy többet oihenjek, mert sok a munkám.
A jövőhéten pedig másodállásom is lesz, és délutánonként ébren kellene lennem:(
mitől vagy fáradt?csak munka,vagy lehet valamilyen betegség a háttérben?
És mit kell még este csinálnod,miért nem bírsz pihenni?
amúgy ajánlom a Q10 kapszulát,nagyon sokat segített nekem is,és nem serkentőszer,hanem erre a koenzimre egyébként is szüksége van a szervezetnek.
További ajánlott fórumok:
- Ha rendes vagyok az "anyósommal" de ő gyűlöl mit tehetnék még?
- Lassan három éves lesz a kislányom és sajnos egyre türelmetlenebb vagyok vele ami iszonyatos lelki teher számomra. Mit tehetnék?
- Nagyon egyedül vagyok, már nem birom tovább, mit tehetnék?
- Bűntudatom van, nem vagyok jól, mit tehetnék?
- Szomorú vagyok, lelkembe gázolt, mit tehetnék?
- Mit tehetnék, hogy ne vizesedjen a bokám? 30, lassan 31 hetes kismama vagyok. :)