Folyamatosan fáradt vagyok, ha alszom még fáradtabb leszek, fáj a derekam görcsöl a petefészkem, puffadt vagyok, hányingerem van mindentől!? (beszélgetés)
nekem van 2 is,a 2.most 6hetes. a masodiknal onnan vettem eszre,hogy nagyon eros hanyingerem van minden reggel,almos voltam allandoan,es a mellem erzekeny volt. meg a megerzes;)a 2.-nal valahogy tudtam,es utanna vettem tesztet kivancsisagbol.
az elso terhessegemnel is a mellem volt fura,meg furan ereztem magam.
Ja, bocsi, most látom, 26 évesen nekem sem volt:DDDD
Akkor reménykedjünk együtt:)))
szia,a teszt nem mindig mutatja ki a terhesseget!!!az elso babamnal csinaltam tobbet,egy tesztet elraktam,mert nem akartam meg kidobni,es sokkal kesobb mutatta ki a 2.csikot rajta,de nagyon halvanyan.
de viszont ha van idopontod is akkor vard meg,az orvos a legbiztosabb;) sok szerencset!!!
jövöhét péntekre van időpontom a következő visitre a nőgyógyászomhoz, csak győzzem kivárni:)
Viszont az a helyzet, hogy még nem késett a mensim elvileg 5 nap mulva kellene , hogy megjöjjön.
De már legalább 5 napja vannak ezek a tünetek kivve a hányinger az csak ma jövögetett elösször.. :S
Szerintem a teszt nem mindig pontos.
Cicibimbik nem fájnak? Nálam az volt a biztos jel, 2 negatív teszt mellett.
További ajánlott fórumok:
- Mi használ terhességi hányinger ellen?
- Furcsa hányinger hetek óta
- Lányok, van köztetek olyan, aki megúszta émelygés, hányinger nélkül a terhességet?
- Ha megjön 1-3 napig csak feküdni tudok hányingerem van, gyenge vagyok és szabit kell kérnem mindig. Valakinek hasonló? Tippek?
- A fogantatást követően mennyi időn belül jelentkezett a terhességed alatt hányinger?
- Pár napja fáj a bal petefészkem! Tegnapelőtt majdnem összeestem a fájdalomtól!Nőgyógyászhoz kéne mennem?