Marharagu aszalt sárgabarackkal recept
A Marharagu aszalt sárgabarackkal hozzávalói:50 dkg marhacomb
20 dkg aszalt sárgabarack
3 dl natúr paradicsomszósz
1 fej vöröshagyma
1 gerezd fokhagyma
1 teáskanál római kömény
1 teáskanál őrölt fahéj
petrezselyemzöld
olaj
bors
só
A Marharagu aszalt sárgabarackkal elkészítési módja:
Az apró kockára vágott hagymát étolajon megpároljuk. Hozzáadjuk a felkockázott marhahúst, majd fahéjjal és római köménnyel fűszerezzük. 5 percig pároljuk, majd felöntjük a paradicsomlével és 1 dl vízzel. Sózzuk, borsozzuk, és lefedve, takaréklángon főzzük a húst a szaftban. Fél óra múlva hozzáadjuk a felezett aszalt barackokat, és az egészet addig főzzük, amíg a hús megpuhul. Közben kevés vizet adunk hozzá, ha szükséges, hogy maradjon elég szaftja. Tálalás előtt megszórjuk frissen vágott petrezselyemzölddel, végül párolt rizzsel kínálju
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: Fanoli, 2014. máj. 16. 17:31
A marharagu aszalt sárgabarackkal elkészítési módja és hozzávalói.