Majonézes babsaláta recept

30 dkg fehérbab
1 nagy tubus majonéz
3 közepes fej vöröshagyma
1 evőkanál olaj
só
1 kiskanál cukor
1 evőkanál ecet
A Majonézes babsaláta elkészítési módja:
A megtisztított, megmosott és előző éjszaka beáztatott babot enyhén sós vízben megfőzzük, majd leszűrjük és egy salátástálba borítjuk. A megtisztított, apróra vágott hagymát hozzáadjuk, az olajjal, ecettel, csipetnyi sóval meg a cukorral simára kevert majonézzel leöntjük és jól átforgatjuk. Tálalásig két-három órára hűtőbe tesszük, hogy az ízek jól összeérjenek.
Kategória: Saláták, öntetek receptjei
A receptet beküldte: Hmv., 2017. máj. 2. 16:21
A majonézes babsaláta elkészítési módja és hozzávalói.