Lindynette 20-tól rosszul lettem, nem tudom, szedjem-e tovább? (tudásbázis)
Én tavaly a cypromix-től voltam ilyen rosszul, 3 hónapig szenvedtem vele, mire észbe kaptam, hogy ettől lehet.
Nem lettem azonnal jobban, egy hónap kellett, mire kiürültek a hormonok a szervezetemből.
Én nem kezdeném újra. Mint már írtam , nekem minden hónapban uaz a rosszullét jelentkezett.
A Te rosszulléted sokkal durvább. Szerintem nem éri meg kísérletezni az egészségeddel. Próbáld eladni valakinek, és kérj mást! Hiába gyenge, ha egyszer valami miatt nem bírod. Van ilyen, hidd el!
Nem emlékszem, hogy régen a diané-tól vagy a triregoltól bámi bajom lett volna. Utánuk igen! De amíg szedtem semmi gondom nem volt. Pedig azok bika erősek ehhez képest.
Szóval ez szerintetek normális? Talán a következő hónapban újra elkezdem, de most nem akarom ezzel elszúrni például a szilveszteremet.
Hú ez elég rosszul hangzik! Én ennyire azért nem voltam rosszul. Kb. 1/2 óra után én mindig helyre jöttem. A pecsételés nekem is volt sokáig.
Amiket most írtál, az után már azt mondom, hogy inkább hagyd abba.
Biztosan tud az orvosod mást ajánlani.
Szia!
Én 3 hónapig szedtem, azért írta fel az orvos, hogy rendbehozza a ciklusomat. Minden hónapban az 1. szem utáni reggel nagyon rosszul voltam. Terhességi rosszulléthez tudnám hasonlítani. Hányinger, gyengeség. A többi napon már nem jelentkezett, de az 1. napok rosszak voltak. Amire felírta az orvos, arra semmit sem használt. Én abbahagytam, mikor elfogyott a 3 adag.
Én még nem adnám fel a helyedben, de ha többször is rosszul leszel, akkor próbálkozzál másik bogyóval.
Szia!
Miből gondolod, hogy ettől lettél rosszul?
További ajánlott fórumok:
- Mit csinálok rosszul? Vagy tényleg megbuktam, mint anya?!
- Teherbe estem, viszont nemrég kezdtem új munkahelyen. Rosszul viselem a terhességet, se táppénz se GYED?
- Vélemények a Lindynette 30-ról?
- Terhesség Lindynette szedése közben?
- Gyógyszert váltok Lindynette 20ról Belarára, a tájékoztató szerint rögtön kezdjem el a belarát szünet nélkül.Aki volt már így, h csinálta?
- Mennyi idő után hat a Lindynette 20 tabletta?